Persondatapolitik

Politik for behandling og opbevaring af personoplysninger 

Hos Blacksnow har vi naturligvis en klart defineret politik omkring vores behandling af dine persondata. Det betyder at vi er ekstremt opmærksomme på at forhindre ethvert misbrug af dine informationer, samtidigt med at vi yder den bedst mulige service til dig som kunde.

Sagt med andre ord: Vi er ingen tech-mastodont, og har ikke tænkt os at bruge din data til andet end at give dig en bedre service. De persondata vi har ligger gemt på en sikker server, som vi naturligvis ikke kan afsløre noget om. :)

Har du nogen spørgsmål til vores persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os per mail eller telefon.

Hos Blacksnow.dk: 

sender vi ikke informationer fra tredjepart til vores kunder

sender vi ikke uopfordrede mails eller information

beskytter vi dine data

Vi kan fanges på: 

Mail@blacksnow.dk

+45 61616195 

Blacksnow.dk respekterer vores besøgende og vores kunders ret til privatliv. Derfor har vi taget de nye tiltag meget alvorligt og lavet en række grundige retningslinjer, som har et eneste formål; at beskytte vores kunders privatliv.

Herunder kan du læse mere om, hvad vi gør for at leve op til databeskyttelsesforordningen og vores egne skrappe krav.

Hvilke personoplysninger gemmer Blacksnow.dk? 

For at kunne gennemføre et køb på Blacksnow.dk har vi brug for dit navn, din adresse, dit mobilnummer og din e-mail. 
Dette er nødvendigt for at kunne sende din bestilling til den rigtige leveringsadresse, holde dig opdateret med din bestilling og kontakte dig, hvis der skulle være behov for det i forhold til din bestilling.

Vi er forpligtet til at gemme bestillingsoplysninger i forbindelse med regnskab, betaling af afgifter og eventuelle garanti-/returneringsbehandlinger. Denne historik slettes efter 5 år.

Dine rettigheder

Du har ret til indsigt i personoplysninger, som blacksnow.dk har registreret om dig i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du har ret til berigtigelse, du kan altså kontakte os for at får ændret ukorrekte personoplysninger.

Du har ret til at få slettet dine personoplysninger, forudsat at vi ikke er forpligtet til at opbevare disse i overensstemmelse med loven. 

Du har retten til at få dine personoplysningerne udleveret på en sikker måde. Såfremt anmodningen sendes elektronisk, og medmindre den registrerede anmoder om andet, skal oplysningerne videregives i elektronisk standardformat.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som du har givet os. Samtykke finder du på min side.

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du konstaterer, at dine persondata ikke bliver behandlet i overensstemmelse med denne politik.

For at gøre noget af ovenstående skal du blot kontakte os per e-mail eller telefon.

Videregivelse af personoplysninger til tredjepart

Deler vi din information? NEJ!

Den information, som du deler med os, er personlig og fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kort-informationer eller noget som helst information om dig til andre. Dine personoplysninger vil kun blive delt, hvis vi er juridisk forpligtet til det eller får dit samtykke. Samarbejdspartnere vil kun få adgang til oplysningerne, hvis dette er nødvendigt for at udføre en opgave for blacksnow.dk. I disse tilfælde indgås en databehandleraftale som sikre at der sker korrekt opfyldelse af databeskyttelsesforordningen.

Arkivering af personoplysninger

I henhold bogføringsloven skal vi gemme transaktionsdata i fem år, dette gøres samtidig for at kunne efterleve kundernes rettigheder i forbindelse med garanti og reklamation i henhold til forbrugerlovningen, købeloven og blacksnow.dk handelsbetingelser.

Markedsføring

Behandlingsgrundlaget for markedsføring via e-mail vil altid være samtykke. Dette samtykke afgives i købsprocessen eller under min side.

Vi ønsker, at vores markedsføring skal opleves som værende relevant og nyttig for dig til enhver tid. Vi samarbejder derfor med udvalgte partnere for at skabe en god løsning i relation til fremsendelse e-mail.

Direktøren har det daglige ansvar for blacksnow.dk behandling af personoplysninger i forbindelse med markedsføring, analyse og tilpasning.

Hvordan bruger vi din e-mail?

Din e-mail bruges til at identificere dig som kunde i systemet. Derudover bruger vi din e-mailadresse til at kontakte dig vedrørende dit køb eller konkurrencer, som du har deltaget i. Samtidigt har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev samt påmindelse om påbegyndte køb. Nyhedsbrev og påmindelser kan naturligvis til enhver tid afmeldelse.

Analyse

På Blacksnow.dk indsamler vi statistisk information om, hvilke områder vores gæster besøger. Det er ikke data, som bliver indsamlet for den enkelte, bruger og det er helt bestemt ikke data, som vi videregiver til tredjepart. Vi bruger den indsamlede data fra navigationen hos vores brugere til at forstå, hvordan vores brugere (som en samlet gruppe) bruger vores hjemmeside. Denne viden bruges med det formål at gøre hjemmesiden bedre for dig. Vi indsamler ingen oplysninger om dine øvrige bevægelser på internettet.

Samtidigt indsamler vi information om vores brugeres foretrukne produkter. Det er også viden, som vi bruger til at forsøge at forbedre vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger bliver videregivet eller -solgt til tredjepart. 

Cookies

På hjemmesiden bruger vi sessioncookies. Det betyder at hjemmesiden registrerer, hvilke varer du har i "indkøbskurven".

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille informationsfil om dig, brugeren, i form af en .txt-fil, som bliver udvekslet mellem internetbrowser og server. Det er en midlertidig fil. Filen eksisterer kun så længe browservinduet er åbent og bliver slettet når browseren lukkes. Det er ikke muligt for en cookie at overføre virus.

Du har mulighed for at slette dine cookies. I Google Chrome kan cookies slettes under:

"Chrome" --> "Slet Browserdata" --> "Cookies og andre websitedata" --> "Ryd data"

Hvordan beskyttes din persondata?

For bedst muligt at sikre din data, har vi foretaget en række tiltag. Dine personlige oplysninger er opbevaret på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere, som har specielle rettigheder.

Da alle transaktioner foregår gennem PBS, kommer vi aldrig til at se dine kreditkortoplysninger.

Alle sider på Blacksnow.dk er beskyttet og sikret med en 2048 bit kryptering. 

Din godkendelse

Ved at bruge vores hjemmeside, Blacksnow.dk, giver du os tilladelse til at opsamle den information, som er beskrevet her på siden. Hvis vi senere skulle ændre i vores persondatapolitik, vil det blive offentliggjort her.

Data- og informationsansvarlig

Hos Blacksnow.dk er den ansvarlige for persondata og information Christian Harboe, CEO.

Har du nogen spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Din kurv

- +
Din kurv er tom...