• 30 dages returret
  • Hurtig levering
  • 9,6 ud af 10 på Trustpilot
  • 61 61 61 95 alle hverdage fra 9:00-18:00

Om Blacksnow

Blacksnow er måske Nordens bedste online butik for ski-, snowboard- og mountainbike-entusiaster. Vi, grundlæggerne af, og medarbejderne hos, Blacksnow, har alle en kæmpe passion for actionsport. Både sommer og vinter. Vi stiftede Blacksnow fordi vi synes at uanset, hvor man bor i Norden skal kunne købe det bedste gear i en nordisk butik?

Kvalitet er alfa omega for os. Derfor arbejder vi udelukkende med produkter og gear, som vi kan stå 100% indenfor. Selv kører vi kun med det bedste gear og kan kun anbefale dig det samme.

For os er det ekstremt vigtigt at hele din oplevelse hos Blacksnow bliver fantastisk. Fra den første kontakt til den sidste gang du bruger dit gear ude i bjergene, på MTB sporet eller til afterski. Det er utroligt vigtigt at det gear, som du har købt hos Blacksnow leverer hver gang, uden undtagelse!

Vi synes at kundeservice er en stor del af at føle sig tryg ved at handle på nettet. Derfor er det vores mål at du altid får på din e-mail indenfor 12 timer og at du mellem 09-18 kan komme i kontakt med os på telefon.

Vi har stor erfaring med produkterne og anvender mange af dem på ugentlig basis. I fællesskab samler vi al vores viden og erfaring for at kunne hjælpe dig med at finde det du søger og det som passer dig bedst.

Vi håber at du får den bedste købsoplevelse hos os. Men først og fremmest håber vi at dit gear kan hjælpe dig til at få en fantastisk dag på bjerget eller i skoven!

Du kan fange os på

mail@blacksnow.dk
+45 61 61 61 95 (Alle hverdage 9:00-18:00)

Og finde os her

Blacksnow ApS
Scandiagade 25
2450 København SV

CVR: 34 59 33 29

Mød holdet bag Blacksnow

Christian Harboe CEO & Co-founder

Christian er en af grundlæggerne af Blacksnow og CEO i virksomheden. Han har en stabil sæson i benene fra St. Anton am Arlberg i 2010. Hans største bedrift på ski er at have landet en dobbelt backflip (han fortæller sjældent om 49 foregående forsøg!). Christians stædighed og stræben efter at opnå sine mål har haft en kæmpe betydning for at gøre Blacksnow til den butik, som det er i dag. Hans primære fokus ligger på at forbedre butikken, så du får en endnu bedre oplevelse hos Blacksnow.

Martin Schøber Co-founder & Teamrider

Martin er også en grundlæggerne af Blacksnow og vores evige team-rider. Han har haft 9 sæsoner i St. Anton am Arlberg og er nu flyttet permanent til alperne. Hans claim-to-fame er at være Danmarksmester i Freeride tilbage i 2013. Hans store interesse og passion er freeride med fokus på skitouring, dyb pudder og store linier. Har du brug for inspiration til freeride gear, skal du tjekke Martins Crew Pick ud. Martin står for størstedelen af vores guides til ski, gear, rejser mv.

Da Martin bor i bjergene har han mulighed for at teste og prøve alt det gear vi har på Blacksnow. Han er din garanti for at de produktbeskrivelser, som du finder på hjemmesiden er sande og, ofte, baseret på egne erfaringer. Du kan altid forvente at vores produkter lever op til beskrivelsen. Har du forslag til produkter, bjerge eller noget helt andet som Martin bør teste, skriv da en mail til ham på martin@blacksnow.dk.

Frederik Larsen Lagerchef & Snowboardekspert

Frederik er vores snowboardekspert. Han har en enkelt sæson i benene fra 2017, hvor han var både i Bad Gastein og Wagrain. Så hvis du blev undervist i snowboarding hos skiskolen Rot-Weiss-Rot i Wagrain, har det sandsynligvis været af vores rødskæggede viking og snowboardekspert Frederik. Når han ikke underviser, holder han helst til udenfor pisten for at køre pudder. I realiteten bruger han dog det meste af sin tid på lageret, hvor han sørger for at holde styr på alle vores produkter og for at du får de varer, som du har bestilt. Han har en naturlig interesse for at lære fra sig! Har du nogle spørgsmål om snowboard, så er det Frederik du skal have fat i.

Oscar Hellström Svensk Country Manager

Oscar er vores mand i Sverige og er den ansvarlige for det svenske marked. Han har ingen sæsonerne i alperne, men i hvert fald fem skiferier i benene. Det betyder dog ikke at hans passion for vintersport er mindre end hos de andre. Hvis ikke han plover sig ned af de grønne pister sidder han hjemme i sofaen og hepper på de svenske langrendsløbere! Ringer eller skriver du til vores svenske kundeservice er det Oscar du får fat i. Han kan fanges på: E-mail: mail@black-snow.se Tlf.: 08 50 92 69 95

Tuuli Järvinen Finsk Country Manager

Tuuli er oprindeligt fra Finland, men bor nu i København. Hun er ansvarlig for alt på det finske marked. Uanset vejret har Tuuli altid et par mørke solbriller på, men inde bag den sorte linse gemmer der sig en glad og talentfuld snowboarder.

Nikolaj Schnohr Passioneret skiløber

Nikolaj er en af flere passionerede skiløbere og sæsonarbejdere, som hjælper til hos Blacksnow. Når han ikke er på kontoret i København for at lave produktvideoer, pakke varer eller skrive guides kan du finde ham i de japanske alper, i vandet ude omkring Amager eller på den Dominikanske Republik. I Japan arrangerer han skirejser til pudderparadiset gennem hans eget rejseselskab Shiro Experience. Når han er i vandet er han en erfaren kitesurf instruktør, eller ude for surfe for fornøjelsens skyld.

Morten Gerner Kunnerup Lagermedarbejder

Morten er den yngste i Blacksnow familien, men trods sin unge alder er han en af dem, som har været længst tid i familien. Han kører primært på ski, og allerhelst frisk pudder. Hvis han da ellers kan slide sig væk fra afterskiing. Når travlheden rammer Blacksnow, kan vi, og du, altid stole på at Morten kommer ind og hjælper til og sørger for at alt kommer til at køre på skinner!

Team riders

Andreas Secher Teamrider - Freestyle Ski

Med sin part i “Natural Ice” og hans utallige season edits viser Andreas tydeligt, hvorfor han er en af Danmarks bedste skiløbere med en høj fokus på stil og store tricks. Andreas trådte ind i Blacksnow familien i 2017 som Teamrider i freestyle. Til daglig bor Andreas i København hvorfra han forsøger at holde live i en dansk freestyle scene, som mangler inspiration og forbilleder.Andreas kører konkurrencer med mål om at komme til en international anerkendelse, mens hans største kærlighed til skiløb ligger i kunsten og udtrykket gennem film og billeder. Få inspiration af Andreas og hans skiløb på hans Instagram eller se hans “Crew Picks”.

Niklas Höiem Teamrider - Freestyle Ski

Niklas er vores teamrider, med fokus på park og freestyle. En almindelig dag for Niklas består af tekniske rails, store kickers og stilede tricks. Med Niklas i teamet dækker vi hele spektrummet indenfor freeski og vintersport. Bliv inspireret af Niklas og se, hvilke produkter han foretrækker til en dag i Åre Snowpark.

Oscar Härnström Teamrider - Downhill MTB

Sveriges flotteste MTB’er? Vi er ikke i tvivl. Oscar kom ind i Blacksnow familien i 2017, som vores mountainbike teamrider. I dag bor Oscar i Åre, og er en stor profil på den svenske MTB scene. Han er først og fremmest en downhiller, men set over hele året kører han også byløb og andre opvisningsraces.

Vidste du: Oscar har deltaget i verdens vildeste urban-downhill i Valparaiso, Chile.

Udover at være vores teamrider er han også vores MTB-ekspert. Han skriver alle vores guides indenfor mountainbike. Det betyder at du kan stole på at de guides, som vi skriver og de produkter, som vi udvælger er de bedste på markedet. Oscar ved hvad han snakker om efter 15 år med mountainbike. Få inspiration til dit MTB gear i Oscars Crew Picks!

Din kurv

- +
Din kurv er tom...