Skiundertøj

Filter

Pris

Teknologi

VISER 1 - 24 AF 52 PRODUKTER

Bredt udvalg af skiundertøj fra førende brands. Vi iklæder os kun det bedste skiundertøj i de bedste materialer når vi er på skiferie. Det anbefaler vi også til dig. Derfor finder du udelukkende skiundertøj i højeste kvalitet hos os. Som bonus, så ser de også meget sejere ud end det klassiske sorte skiundertøj. Herunder kan du finde en dybegående og interessant guide til at vælge det rigtige skiundertøj.

Se vores udvalg af skiundertøj i følgende links:

⇢ Merinould Skiundertøj

⇢ Armada Skiundertøj

⇢ Mons Royale Skiundertøj

⇢ Oakley Skiundertøj

⇢ Sweet Protection Skiundertøj

SKIUNDERTØJ

Modsat hvad mange tror, så er skiundertøj faktisk en helt essentiel del af dit skitøj. Skiundertøjet har den primære funktion at holde varmen ind til kroppen og transportere sved væk fra kroppen, så skiundertøjet holder sig tørt. Således at det bliver forbliver komfortabelt på kroppen. Skiundertøj sidder typisk forholdsvist tæt indtil kroppen for at det virker mest effektivt, men det behøver bestemt ikke være som latex og sidde helt ind til kroppen. Det ser også bedre ud, når det hele ser lidt mere afslappet ud.

HVILKET MATERIALE SKAL DU VÆLGE?

Skiundertøj kan så og sige inddeles i to forskellige typer. Der findes skiundertøj i syntetiske materialer og skiundertøj i uld. Der findes fordele og ulemper ved begge typer. Hvilket du skal vælge er op til dig og dit brug. Jeg vil i det kommende give dig et hurtigt overblik over, hvilke fordele og ulemper der findes ved de forskellige materialer.

SYNTETISK SKIUNDERTØJ

Syntetisk skiundertøj er det bedste til effektiv åndbarhed og svedtransport. Under betegnelse syntetiske materialer findes typisk en kombination af forskellige materialer. Skiundertøj i syntestiske materialer er nemmere at vaske og vedligeholde, da materialerne ikke er lige så følsomme som naturmaterialet uld.

FORDELE

 • Effektiv svedtransporterende og åndbar
 • Slidstærk
 • Krymper eller udvider sig ikke
 • Hurtigttørrende
 • Lav vægt
 • Koster mindre end uld skiundertøj

ULEMPER

 • Skal vaskes oftere
 • Varmer ikke lige så effektivt
 • Varmer ikke effektivt når det er vådt 

SKIUNDERTØJ I MERINOULD

Vi anbefaler skiundertøj i merinould. Uden tvivl. Det er hvad vi selv bruger uanset om vi er på skiferie i alperne eller på ekspedition nord for polarcirklen. Først og fremmest, så er uld er naturmateriale, hvilket er lækkert, naturligt og bæredygtigt. Derudover så giver skiundertøj i merinould mere varme end syntetiske materialer og det varmer effektivt, selvom det er vådt. Merinould er en speciel type uld, som er finere end normal uld, hvorfor det ikke klør på huden. I vores optik er den største fordel ved uld at det er anti bakterielt, hvorfor det ikke lige så hurtigt begynder at lugte og du egentlig kun behøver at have et sæt skiundertøj med på skiferien. 

Hos Blacksnow bruger vi alle merinould skiundertøj af Mons Royale.

FORDELE

 • Varmer selvom det er vådt
 • Anti-bakterielt så det ikke kommer til at lugte så hurtigt
 • Varmer og isolerer bedre
 • Bliver ikke beskidt

ULEMPER

 • Kan krympe i vask (Hvis det vaskes for hårdt red.)
 • Er lidt dyrere

HVORDAN VASKER JEG SKIUNDERTØJ

Først og fremmest så bør du altid følge vaskeanvisningerne i skiundertøjet. Men som tommelfingerregel kan du vaske syntetisk skiundertøj markant hårdere end uld undertøj. Syntetiske materialer kan du typisk vaske sammen med dit normale tøj, mens du bør bruge et skåneprogram (uldprogram) til skiundertøj i uld.

Vores tip: Ofte bruger vi ikke selv vaskemaskinen til at vaske uld skiundertøj. Langt de fleste gange skyller vi det i håndvasken i lunkent eller køligt vand og hænger det til tørre udenfor. Så vil det være rent og lugtfrit efterfølgende.

HVAD KOSTER GODT SKIUNDERTØJ

Du kan sagtens finde billigere skiundertøj end du finder hos os. Det er fordi vi prioriterer kvalitet og design rigtigt højt. Vi vil ikke selv køre med skiundertøj i tvivlsom kvalitet. Det har vi gjort før i tiden, og kan ærligt talt sige at det går vi aldrig tilbage til igen. Både vores syntetiske og vores merinould skiundertøj er markedsførende. Både kvalitetsmæssigt og på designsiden, hvor de ofte skiller sig ud fra mængden med iøjnefaldende designs og skarpe farver. Vi sælger ikke noget skiundertøj, som vi ikke selv vil køre med.