SWEET PROTECTION SKIJAKKER

Filter

Sæson

Pris

Åndbarhed

VISER 1 - 9 AF 9 PRODUKTER

SWEET PROTECTION SKIJAKKER

Stærkere, lettere og bedre. Dette Sweet Protection mantra kan dateres helt tilbage til en skoleopgave fra 1988 skrevet af en af grundlæggerne og designmanager, Ståle Møller. En pionér og en visionær inustrial designet på en ubarmhjertig mission for at give actionsportsentusiaster mulighed for at bruge de mest high-tech materialer og fremstillingsmetoder. Ideer og inspiration kommer fra Californiens unikke skateboardkultur. Det distinktive design og attitude bliver reflekteret i produkterne som har en ekstraordinær funktionalitet og performance. Sweet Protection er grundlagt på en ambition om at være de bedste, og mantraet er blevet kernen i deres unikke brandidentitet. Med hjerte, talent og attitude laver Sweet Protection det bedst mulige udstyr.

Sweet Protection skyjacker

TEKNOLOGI I SKIJAKKERNE

Sweet Protection har fokus på funktionalitet og design. Deres funktionalitet grundlægges gennem et valg af de absolut bedste materialer og konstruktionsmestoder. Alle Sweet Protection skijakker har en GORE-TEX membran i den model, som passer til skijakkens brug. Det varierer fra GORE-TEX 3L Pro til GORE-TEX 2L. Denne membran er din garanti for kvalitet og sikkerhed mod elementerne.

Derudover finder du YKK Aquaguard Zippers (vandafvisende lynlåse), aftageligt snefang, hjelmkompatibel hætte, effektiv ventilation og flere specialiserede lommer.

HVAD FÅR DU FOR PENGENE?

Sweet Protection skijakker er lidt dyrere end andre skijakker, men også lidt bedre end andre gode skijakker. Men hvad får du så for de ekstra penge du skal punge ud? Du får en skijakke fra et brand, som er dedikeret til at producere det mest hårdføre, funktionelle og stilrene ski- og snowboardtøj i verden. Kun det bedste er godt nok til Sweet Protection. Vil du have det bedste af det bedste, skal du have en Sweet Protection skijakke.

Et godt råd: Er du på udkig efter en Sweet Protection jakke, slå til med det samme. Vi fører begrænsede mængder af hver model.

Vi er en af danmarks eneste forhandlere af Sweet Protection - og det er vi stolte af.