FACTION SKIJAKKER

Pris

FACTION SKIJAKKE

Faction er nye indenfor outerwear, men har længe været kendt for deres kvalitetsski, som er spækket med den mest avancerede teknologi. Det samme kan siges om deres skijakker. Det hårde miljø omkring Verbier har tvunget Faction til at skabe varme, funktionelle og slidstærke skijakker, som kan klare lidt af hvert.

PASFORM

Faction arbejder med to forskellige pasforme i deres skijakker. Du kan få en Faction skijakke, med enten Standard Fit eller Progressive Fit. Herunder vil vi fortælle lidt om forskellene mellem de to typer.

STANDARD FIT:

Findes i størstedelen af Faction skijakker. Standard Fit giver dig en længere krave for mere varme, længere ærmere og rummelig krop med en smallere talje. Moderne og rummelig, men ikke et baggy fit.

PROGRESSIVE FIT:

Det progressive Fit er længere i kroppen og bliver ikke smallere ved taljen. Dette giver et mere tall og mere baggy look.

TEKNOLOGI OG FUNKTIONALITET

Faction skijakker har et væld af forskellige teknologier for at gøre din dag på bjerget mere behagelig, uanset om du tænker at køre en dag på pisten eller hike dybt ind i offpisten. Herunder vil vi gennemgå en del af en Faction skijakkes funktionalitet.

SNEFANG:

Holder sne ude fra ryggen og maven, så du kan styrte uden at frygte for at blive kold og våd efterfølgende.

YKK LYNLÅSE:

De vandafvisende lynlåse er markedsførende og sørger for at der ikke sniger sig fugt eller vand ind igennem lynlåsen, som er stærkt vandafvisende. Findes på alle førende mærker indenfor skitøj.

JUSTERBAR HÆTTE:

Den justerbare hætte, som også passer over din skihjelm, gør at du kan pakke dig helt ind og have ansigtet beskyttet mod vind og vejr. Uanset forholdene på bjerget. Jo længere du kan stå på ski desto bedre bliver du!

MEDIALOMME:

Den specialiserede medialomme, som har dedikeret adgang til dine høretelefoner giver dig mulighed for at høre din favoritmusik på bjerget uden

CHIN FUR:

Ekstra blødt materiale på indersiden omkring toppen af lynlåsen, så din hage læner imod et behageligt materiale når du har trukket kraven eller hætten højt op over hovedet.

LOMME TIL LIFTKORT:

En dedikeret lomme til liftkort, så du nemt og hurtigt kan komme igennem køen og op med liften.

RECCO

Alle skijakker er udstyret med Recco, som lavineredningstjenester kan bruge til at finde dig i offpisten. Det er dog ikke en undskyldning for ikke at bruge lavineudstyr, som du kan læse i vores guide til lavineudstyr.

ENDNU MERE TECH I FACTION SKIJAKKER

Det var et udvalg af de teknologier som du kan finde i Faction skijakker. Under hvert enkelt skijakke, kan du læse mere om teknologien i en given Faction skijakke.