PARKHANDSKER

Filter

Pris

Materiale

VISER 1 - 17 AF 17 PRODUKTER

DANMARKS STØRSTE UDVALG AF PARKHANDSKER

Vi er sikre på at vi kan tilbyde dig danmarks største og bedste udvalg af parkhandsker. Vi fører ekstremt mange forskellige farver, størrelser og modeller fra førende brands. Du finder parkhandsker fra Oakley, Armada og Radical Gloves hos Blacksnow. Vi har så mange forskellige, fordi vi selv er vilde med at køre med parkhandsker. Til de gode og solrige dage i snowparken findes der ikke noget bedre. Det giver bare en mere fri fornemmelse at have et par tynde og komfortable parkhandsker over fingrene.

FORDELE VED PARKHANDSKER

Som nævnt, så er der mange fordele ved parkhandsker. Først og fremmest så er de tyndere, hvilket gør at du ikke får super svedige fingre når dagene bliver varmere og landingerne bløde. Det er samtidigt også mere behageligt, fordi der ikke er samme krav til isolering. Parkhandsker skal bare give dig størst mulige grad af fingerfærdighed og kunne holde til sliddet, som kommer fra styrt, stilede grabs og bære skiene op og ned.

Find dine næste parkhandsker hos Blacksnow. Større udvalg handsker til snowparken finder du ikke. Se også vores fulde sortiment af skihandsker.