SWEET PROTECTION SKIBUKSER

Filter

Sæson

Pris

Åndbarhed

Vandtæthed

VISER 1 - 4 AF 4 PRODUKTER

SWEET PROTECTIONS SKIBUKSER

Stærkere, lettere og bedre. Det er Sweet Protections mantra og er gennemgående for alle deres produkter. De fokuserer på at kvaliteten og funktionaliteten er helt exceptionel. De vil altid være bedre end alle de andre. Det er hvad der gør norske Sweet Protections unikke og grunden til at deres produkter, herunder også skibukser, er efterspurgt i hele verden. Med Sweet Protection kan du altid forvente det ypperste.

HVORFOR ER SWEET PROTECTION DYRERE?

Sweet Protection skibukser er lidt dyrere end andre godt skibukser, men også lidt bedre. Du får skibukser fra et brand som er dedikeret til actionsport og til at fremstille det mest funktionelle, hårdføre og stilrene gear i verden. For Sweet Protection er kun det bedste godt nok. Med Sweet Protection får du det bedste af det bedste. Længere er den ikke.

TEKNOLOGI I SKIBUKSER

I alle deres skibukser har Sweet Protection fokus på design og funktionalitet. Den høje funktionalitet gennemføres via et valg af de bedste konstruktionsmetoder og materialer. I alle Sweet Protection skibukser vil du finde en GORE-TEX membran (ved du ikke hvad GORE-TEX er? Læs mere her). Det er verdens bedste membran og din garanti for beskyttelse mod al slags vind og vejr.

Derudover vil du også få effektiv ventilation, ekstra beskyttelse ved støvlerne, snefang, justerbar talje, tapede syninger og YKK Aquaguard Zipper (vandtætte lynlåse).

Alt dette gør sig også gældende for skijakker fra Sweet Protection