Balaclava

Filter

Brand

Pris

Beetween 
kr
and 
kr
VISER 1 - 1 PRODUKTER

BALACLAVA

En accessory som har oplevet en meget voksende popularitet de sidste par sæsoner. Vi kunne slet ikke følge med efterspørgslen på vores balaclavas, som er blevet revet af hylderne. Der er flere ting, som gør det oplagt at tage en balaclava med ski eller snowboardferie.

  • Beskyt dit ansigt

Først og fremmest så er en balaclave fremragende beskyttelse for dit ansigt. Hvis det er dårligt vejr, skal du altid beskytte dit ansigt mod elementer. Hvad er bedre til det end en Balaclava?

  • Coolness faktor

Det er pissehamrende sejt at have ansigtet tildækket og shredde snowparken eller den dybeste pudder.

  • Varme

Lidt i forlængelse af den første. Når det er koldt er det første man skal dække til hovedet og ansigtet. En stor del af varmen fra kroppen bliver ledt ud igennem hovedet. Fryser du? Tag en hue eller en balaclava på.

MANGE BRANDS

Vi fører Balaclavas fra alle de fedeste brands som Armada, CLWR, Oakley, Sweet Protection og Bataleon. De kommer i mange forskellige designs, udformninger og farver. Vi håber på at vi også har ramt lige netop din stil! Tilmed kan du støtte op omkring Blacksnow og købe vores specialfremstillede Blacksnow Balaclavas. Det er de fedeste - hvis vi selv skal sige det!