GOGGLES UDSALG

Pris

GOGGLES UDSALG

Tilbud på markedets bedste goggles fra førende producenter. Hos Blacksnow ved vi alt om, hvor vigtigt det er med et par gode goggles. Både når solen skinner, men så sandelig også når sneen falder tungt og vinden blæser lige ind i ansigtet. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores goggles og kan heller ikke anbefale at du gør det. Du finder udelukkende goggles, som vi selv ville bruge, og i mange tilfælde også testet på bjerget i alt fra snestorm til høj solskin. Det betyder dog ikke at du behøver at betale en bondegård for dine nye goggles. Derfor har vi samlet vores bedste tilbud og laveste priser i vores goggles udsalg kategori. Så du kan finde fantastiske goggles til ekstraordinært lave priser.

GOGGLES DESIGN

Nu skal det heller ikke blive funktionalitet og beskyttelse det hele. Goggles er også en stor del af dit outfit og samlede look. Netop derfor er designet på goggles også vigtigt. De skal helst matche resten af dit ski- eller snowboardtøj. Det ved vi og derfor har vi også udvalgt de fedeste goggles. Både i farvestrålende varianter og mere mørke modeller.

STORT UDVALG I LINSER

Samtidigt har vi sikret os at vi fører et bredt udvalg af forskellige linser, så du blandt vores goggles kan finde modeller med solskinslinser, allroundlinser og linser til dårligt vejr. Du finder det hele hos Blacksnow.dk. Tag et kig i vores goggles tilbud kategori og find dine næste goggles på udsalg og tilbud. Billigere bliver goggles fra Oakley, Dragon, Nike, Electric, POC og Spektrum ikke.