SWEET PROTECTION SKIHJELM

Filter

Kategori

Sæson

Pris

Materiale

VISER 1 - 12 AF 12 PRODUKTER


Vi er meget stolte over at kunne præsentere dig for Sweet Protection skihjelm hos Blacksnow. For os repræsenterer Sweet Protection det ypperste indenfor design, teknik og sikkerhed. Vi har et bredt udvalg af Sweet Protection skihjelme.

Se udvalg her:


Sweet Protection Trooper Skihjelme

⇢ Sweet Protection Igniter Skihjelme

SWEET PROTECTION SKIHJELM KOMFORT

Noget af det som vi prioriterer højest når vi skal vælge skihjelm er komfort og pasform. Det er super vigtigt at have en komfortabel pasform, som gør det behageligt at bære skihjelmen. Ellers viser vores erfaring bare at man ikke får brugt sin hjelm, og så hjælper det ikke noget at Sweet Protection laver de mest tekniske hjelme på markedet.

Alle de Sweet Protection hjelme, som vi fører har et væld af forskellige features, som hjælper til at øge komforten for dig. 

OCCIGRIP:

Et størrelsesjusteringssystem som ikke fylder meget og er nemt at bruge. Occigrip giver et fast og komfortabelt fit og sikrer at hjelmen ruller rundt på dit hovede.

VENTILATION

En masse penetrationssikre ventilationshuller holder dit hovede afkølet. Ventilationen kan åbne og lukkes, så du kan kontrollere temperaturen.

FITPADS:

En tætsiddende og komfortabel skihjelm er vigtig. Med Fitpads kan du personliggøre dit fit og få det ultimative fit.

SIKKERHED I SWEET PROTECTION

For Sweet Protection som er født ud af den norske actionsport kultur, har det altid været vigtigt at tilbyde den ultimative sikkerhed, så deres atleter og alle entusiaster kan presse deres grænser uden at skulle spekulere på sikkerheden. Derfor har Sweet Protection skihjelme altid været på forkant med de nyeste sikkerhedsteknologier og materialer. 

Sweet Protection går aldrig på kompromis. Føl dig sikker med en Sweet Protection skihjelm.