SKIHJELM UDSALG

Pris

Tidligere blev der set skævt til skiløbere og snowboardere som kørte med skihjelm, men nu er det blevet lige omvendt. Folk som ikke kører med skihjelm bliver set lidt ned. Og det er ikke uden grund. Hvert eneste år sker der rigtigt mange skader på skiferie. En af de bedste måder til at undgå at du bliver den næste i rækken er at have styr på dit sikkerhedsudstyr. Herunder skihjelmen. Og skihjelmen må være i høj kvalitet.

SKIHJELM UDSALG

Vi har et bredt udvalg af skihjelme fra POC, Sweet Protection og Bern. Altid har vi flere modeller af skihjelme på udsalg. Og hos os vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten, selvom hjelmene er på tilbud næsten halv pris. Vi sælger vores skihjelme til så lave priser, når vi har lav lagerbeholdning, skæve størrelser eller lignende på vores skihjelm modeller. Her i kategorien skihjelm udsalg finder du til hver en tid de bedste skihjelme til de laveste priser. Konstant tilbud på skihjelme.

HVORDAN SKAL JEG VÆLGE SKIHJELM?

Er du i tvivl om hvad du skal være opmærksom på når du står og skal købe skihjelm, kan du læse vores guide til at købe skihjelm. I denne grundige og dybdegående guide til skihjelme finder du alt den information som du skal bruge til at finde den rigtige størrelse, vælge lige præcis den hjelm som du søger og undgå at købe den forkerte skihjelm. Selvom du køber skihjelm på tilbud, vil du aldrig købe den forkerte hjelm eller gå på kompromis med størrelse og fit.

VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE

Er du i tvivl om, hvilken størrelse skihjelm du skal bruge, kan du læse vores specifikke størrelsesguides til hver enkelt brand.

POC størrelsesguide

Bern størrelsesguide

Sweet Protection størrelsesguide

Du finder desuden et stort udvalg af goggles / skibriller der passer sammen med vores hjelme.