POC Receptor BUG Skihjelm

POC Receptor BUG Skihjelm

POC Receptor BUG Skihjelm

786,75 kr 786.75

1 049,00 kr

POC Receptor BUG er den mest populære skihjelm hos POC. Vi har et kæmpe udvalg af Receptor BUG hjelme i mange forskellige farver og størrelser.

læs mere

Størrelsesguide

StørrelsesguidePOC Ski Helmets

StørrelseHead Circumference
X-Small51 - 52 cm
XS-S51 - 54 cm
S-M52 - 54 cm
Medium55 - 56 cm
M-L55 - 58 cm
Large57 - 58 cm
L-XL58 - 60 cm
X-Large59 - 60 cm
XL-XXL59 - 62 cm
XX-Large61 - 62 cm
1 699,00 kr

5 Stk.

På lager : 
1 dags levering (inden kl. 16.00)

POC Receptor BUG Skihjelm

KORT OG GODT

  • POC's mest populære skihjelm
  • Super pasform
  • Sikker og komfortabel

SPECIFIKATIONER

  • VDSAP systemet
  • Lav vægt: 550g.
  • 3 cm tyk multi absorberende Super EPP skumkerne

POC RECEPTOR BUG 

Den simple og flotte POC Receptor BUG har de seneste år fået mange fans verden over. Hjelmen har to ydre skallag, som kan modstå penetration og hårde slag. Det patenterede VDSAP system, hvor luften cirkulerer imellem de to skallag sørger sammen med flere andre justeringsmuligheder for udluftningen. POC Receptor BUG har det hele; flot design, sikkerhed og du får meget skihjelm for pengene.

POC Receptor BUG er godkendt til actionsport - EN-1077B

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE

Det er vigtigt at have den rette størrelse skihjelm, for at få den mest optimale sikkerhed. Derfor anbefaler vi altid at du måler omkredsen af dit hovede inden du køber en skihjelm hos os. Det du skal gøre, for på ret vis at måle din hovedstørrelse er ved at tage et målebånd og måle omkredsen af dit hovede. Du skal måle dit hovede lige over ørerne og henover panden. Du kan se et lille animeret billede af, hvordan du skal måle dit hovede.

SIKKERHED

En af grundene til at Receptor BUG har opnået en så høj popularitet er fordi hjelmen har opnået den højeste mulige sikkerhedsgodkendelse for skihjelme. Det gør at du er garanteret den bedste performance og højeste sikkerhed. POC har med Receptor BUG formået at kombinere den højeste sikkerhed med et elegant og simpelt design. 

Vi har selv gennem længere perioder brugt POC Receptor BUG på vores skiferier og sæsoner. Martin her fra butikken siger følgende om hjelmen, som han er meget imponeret af:

Jeg brugte POC Receptor BUG gennem mere end 2 sæsoner, omkring 250 skidage, og hjelmen sad lige så godt som første dag. Samtidigt følte jeg mig til det sidste sikker og beskyttet.

Det viser med al tydelighed kvaliteten af hjelmen. Taget i betragtning at selv de bedste hjelme på markedet har en levetid på omkring 36 måneder, har Martin presset sin hjelm til det yderste.

TESTVINDENDE TEKNOLOGI

Den avancerede yderskal i ABS materiale giver hjelmen sin robuste barrier, der effektivt beskytter mod penetration, mens dens in-mold polycarbonate/EPS liner giver en testvindende støbabsorbering. Du får en kombination af det bedste fra to verdener.

STORE STJERNER BRUGER RECEPTOR BUG

Hjelmen har ikke kun været en favorit blandt alle os dødelige skiløbere. Også flere af gamets allerstørste som Matilda Rapaport og Tanner Hall har brugt POC Receptor BUG gennem flere sæsoner. 

Receptor BUG har aftagelige ørevarmere, hvilket gør at du kan bruge hjelmen på to forskellige måder. Du kan bruge hjelmen på traditionel vis, hvor dine goggles sidder uden på hjelmen og ørevarmerne beskytter dine ører mod kulden. Eller du kan tage ørevarmerne af og bruge hjelmen med beanie og goggles under. Det er mest et spørgsmål om stil og personlighed. Mange freestylere foretrækker det sidste.

DANMARKS SKIFORBUND ANBEFALER

Den øverste autoritet indenfor skiløb i Danmark anbefaler at alle i risikogrupper kører med hjelm under vintersport. Risikogrupperne er som følger:

  • Børn og unge
  • Alle som gerne vil presse deres skiløb
  • Konkurrenceatleter
  • Freeridere og freestylere

Vi anbefaler derimod at alle kører med hjelm. Og det er absolut ikke for at jage en skræk i alle, men det er ikke altid ens egen skyld når man styrter. Man kan køre stille og roligt ned af pisten og så blive ramt af en anden skiløber eller snowboarder. Det sker ikke tit, men det sker nogen gange.

KOMPATIBILITET MED GOGGLES

Vi har testet og POC Receptor BUG passer godt sammen med goggles fra alle de førende mærker. Vi har testet med de forskellige Oakley goggles, Electric goggles, Appertiff goggles mv. og over hele linien ser vi en god kompatibilitet. Der er naturligvis mindre forskellige, men overordnet set er der ingen af vores goggles, som sidder dårligt med Receptor BUG. Det gør at du får et optimalt fit mellem brille og hjelm, hvilket gør at brillens performance bliver endnu bedre bl.a. ved at minimere problemer med dug. Og så ser det bare endnu bedre ud!

Anmeldelser

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-16

Stilrent design lækker komfort

Poc Receptor bug er en fantastisk og stilren hjelm til den smart skiløber/snowboarder som ønsker høj komfort.

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-15

God gedigen service, hurtig levering!!

Godt tilfreds med købet, er lige pt i gang på pisterne med det købte equipment...

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-15

Virkelig et godt køb

Er lige kommet hjem efter første skiferie med min POC hjelm og det har været en super oplevelse! Bestilte den i nummeret mindre end anvist, da jeg kun syntes at der blev mere plads ved ørerne af at hjelmen blev større. Har ikke på noget tidspunkt tænkt, at den var for lille. Lækkert design og god pasform - det er en vinder..

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-15

TOP

Jeg kan kun anbefale POC Receptor BUG! Jeg købte én i hvid som jeg har været enorm glad for. For én som måske ikke altid har syntes at skihjelme var det fedeste har POC hjelmen kureret min 'hjelmeskræk' og er nu fast inventar på mine skiferier. Den er pengene værd!

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-15

Bedste hjelm til prisen!

God hjelm, med god pasform. Lidt små i størrelsen, så husk måske at bestille en størrelse større end normalt. Men alt i alt, en god og reel hjelm, der fortjener at blive brugt.

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

God pris - hurtig levering

Ærlig og reel hjelm til den rigtige pris, lynhurtig levering.

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Super oplevelse

Købte POC hjelme til mine børn, lidt misundelig blev jeg da de kom. Super fede hjelme. Super oplevelse at handle med blacksnow. Hurtig levering og ingen problemer.

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Haps

Super behagelig hjelm, der sidder lige som den skal. Elegant design, der ikke får hovedet til at ligne en ballon og som samtidig ikke er kedeligt.

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

DEN PERFEKTE HJELM!!!!

En alt for lækker hjelm der sidder rigtigt godt og som har et mega nice design.
I kassen er der en clips man kan sætte bag på hjelmen, så skibrillerne kan sidde fast…
Med andre ord, denne hjelm er PERFEKT!!!!!

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

God hjelm

Utrolig lækker hjelm jeg har haft denne hjelm i 2år og er utroligt glad for den, jeg har haft mange hjelme igennem tiden og det er første gang jeg ikke føler jeg lingner en totalt klovn. En hjelm med mange tilpasnings muligheder så den passer til flere lejligheder.. Utrolig god pasform og let så den er behagelig at køre med i længere tid, Jeg har monteret Go-Pro adhisive mounts på min og i forhold til mange andre hjelme har denne hjelm massere af plads til forskellige mounts og vinkler. Jeg tager ret mange chancer og derfor har denne hjelm også reddet mig for en del hovedpiner og utroligt nok ser den hverken ridset eller slidt ud, så uden at vide det så virker den til at have en god lakering (min er hvid).

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Lækker hjelm!

Skide lækker hjelm! Sidder perfekt til mit hoved i hvert fald

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Lækker hjelm

En lækker hjelm der sidder godt og som er meget simpel i designet. Desuden er hjelmen ikke så stor udvendigt og syner derfor lidt mindre end mange andre hjelme. Øremuffer kan tages af, så brillerne kan sidde under hjelmen. Og så følger der en clips med i pakken til bag på hjelmen, så skibrillerne kan fint sidde fast (modsat anden anmeldelse). Hjelmen passer i øvrigt rigtig godt til goggles. Alt i alt en super hjelm til prisen.

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Fed hjelm

Er vildt glad for min hjelm, og synes det er en fed uundværlig detalje med den lille skygge, der medfølger

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Fed hjelm

En super fed hjelm med et cool look og god pasform- fungerer rigtig godt!! Eneste minus ingen holder bagpå til brillerne..

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Simpel og lækker

POC Receptor Bug er en simpel skihjelm der har alt det vigtigste med sig. Med god ventilation, en behagelig pasform og foring og ørestykker som kan tages af og på, kommer du ikke til at mangle noget med hjelmen. Samtidigt har den et enkelt stilistisk design i matte farver. Med hjelmen får du også en aftagelig "holder" til dine Googles og en bankers brim til at beskytte dine Googles mod ridser!
Jeg er meget glad for min hjelm!

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Rigtig god hjelm

Jeg har ikke tidligere kørt med hjelm. Fik den sidste år. Den sidder behageligt, passer godt i størrelsen og er en flot hjelm!

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

Fantastisk hjelm og super Kundeservice

Købte en POC hjelm som desværre ikke passede i størrelsen. Blev tilbudt en anden model fra POC som passede perfekt. Rigtig god oplevelse og helt sikkert en af de bedste hjelme på markedet.

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-14

POC Receptor BUG

Super fin hjelm. Rar at køre med og god pasform samt fedt design

POC Receptor BUG Skihjelm
2016-01-13

mangler holder bagpå til skibriller

Det er en lille ting, og så alligevel ikke, det blev til en meget irreterrende hjelm i de uger jeg var afsted.

POC Receptor BUG Skihjelm
2014-10-24

Min favorit hjelm!

Jeg har været så glad for min POC Receptor Bug jeg købte ved Blacksnow sidste år. Den har en lækker pasform og rigtig god ventilation. Det fedeste ved hjelmen er at du kan fjerne foret og ørevarmerne, så du kan have plads til en beanie indenunder. Jeg kan varmt anbefale denne hjelm.

tilføj anmeldelse !

Skriv en anmeldelse

POC Receptor BUG Skihjelm

POC Receptor BUG Skihjelm

POC Receptor BUG er den mest populære skihjelm hos POC. Vi har et kæmpe udvalg af Receptor BUG hjelme i mange forskellige farver og størrelser.

Skriv en anmeldelse

Alternativer til POC Receptor BUG Skihjelm

Relaterede til POC Receptor BUG Skihjelm