Rygskjold

Filter

Pris

VISER 1 - 5 AF 5 PRODUKTER

Herunder finder du vores udvalg af rygskjold. Rygskjold som vi selv, til hver en tid, ville køre med. Kvaliteten er i top, og prisen er fair. 

POC Rygskjold

Sweet Protection Rygskjold

Marker Rygskjold

Køb af rygskjold

Når du køber et nyt rygskjold, skal du altid være opmærksom på størrelsen. Et rygskjold må hverken være for stort eller for lille. I begge tilfælde vil rygskjoldet være irriterende at have på, og især ved et for lille rygskjold beskytter det ikke længere tilstrækkeligt.

Teknologien bag

Der findes basalt to slags rygskjold. Den traditionelle slags, som er hårde plader, der er lagt i et system, som en bænkebiders skjold. Og så findes der den moderne slags, som er en Visco elastisk plads. Dette betyder at pladen er formelig og ligger sig ergonomisk til ryggen. Ved et evt. styrt optager den beskyttende plade slaget og bliver stenhård. Hvorefter den naturligvis bliver formelig igen. Vi anbefaler primært at bruge rygskjold af den sidste type.

Det gør vi af to årsager:

1. Komfort

De bløde rygskjold tilpasser sig din ryg og dens originale form, hvorfor det vil sidde mere komfortabelt når du kører på ski eller snowboard, eller bare sidder i liften. Der er ingen som gider at køre med et rygskjold der sidder dårligt og lige netop derfor komforten så vigtig. Uanset, hvilken sikkerhed et rygskjold kommer med beskytter det udelukkende så længe du har det på.

2. Sikkerhed

Rygskjold med den mere avancerede teknologi giver en større sikkerhed. Alle rygskjold med viscoelastisk teknologi er type-2 godkendt, hvilket er den højeste sikkerhedsgodkendelse, som et rygskjold kan få. 

Sikkerhed

Den moderne type er dyrere, men yder også en større sikkerhed. Rygskjold af denne type vil ofte være type 2 godkendt. Hvilket betyder at det er tilladt at bruge dem til motorcykelbrug også. Både det klassiske rygskjold og den moderne slags, yder dog en fortræffelig sikkerhed til skiløb.

Rygskjold og pasform

Dit rygskjold skal sidde tæt uden at stramme for meget. Nye rygskjold er super behagelige og det føles ikke som om du kører med noget beskyttelse. Rygskjold kan fitte på to måder. Enten sidder rygskjoldet i en vest og ellers sidder det med nogle stropper henover skulderen. Begge metoder er ergonomisk fremstillet og sidder godt på kroppen.

VEST ELLER STRAPS?

Vores rygskjold kommer primært i to designs. Den ene type sidder med straps henover skulderen og er mere minimalistiske og nemme at indstille. Den anden type rygskjold ligger i en vest og sidder tæt til hele overkroppen. De fleste af vores kunder foretrækker at bruge en vest, da de føler at den sidder mere komfortabelt og sikkert på kroppen. Vesten gør også at du får et ekstra isolerende lag, hvilket kan være en fordel på de koldere dage. 

Bonus: Det er super nemt at vaske vesten, hvis den mod forventning skulle komme til at lugte. Alt du skal gøre er at du skal tage selve rygskjoldet ud af vesten og derefter smide vesten i vaskemaskinen og følge vaskeanvisningerne.

Vi anbefaler et rygskjold

Et rygskjold er et effektivt værn mod slag og værre skader på ryggen. Vi, på Blacksnow.dk, kører alle med rygskjold og kan kun anbefale at du, for din egen skyld, gør det samme.