MTB T-Shirts

Filter

Price

Årstid

Teknologi

Materiale

VISER 1 - 18 AF 18 PRODUKTER

MTB T-SHIRTS

Hos Blacksnow finder du et bredt udvalg af MTB T-shirts fra førende brands som POC, Sweet Protection og mange flere.

HVORFOR VÆLGE EN MTB T-SHIRT?

Hvorfor vælge en MTB T-Shirt, i stedet for bare at køre i din gamle og slidte T-shirt, der alligevel bare ligger hjemme i skabet. Ligesom med andet tilbehør og tøj, der udviklet specifikt til brug ifbm. MTB, så er disse T-shirts designet til, at du kan yde den bedste- og mest komfortable præstation på din mountainbike. MTB T-shirts er lavet i et svedtransporterende materiale, som sørger for at holde dig nedkølet på varme dage, ved at lede svedet væk fra kroppen og ud på tøjet. På de våde og kolde dage, er materialet med til at holde din krop tør, så du derved bedre kan holde på varmen.

Med en MTB T-shirt fra Blacksnow, får du også en T-shirt, som er lavet i et mere slidstærkt materiale, der også hjælper til med at beskytte din krop. Den vil skåne dig ved styrt, og ved slag fra f.eks grene og småsten, som du kan risikere at blive ramt af under kørslen.

For at få plads til beskyttelse, er en MTB T-shirt typisk designet i et mere oversized fit. Specielt hvis du køre Enduro eller Downhill, vil du gerne havde lidt  ekstra plads til beskyttelse... Og så ser det bare federe ud med et loose fit, end en helt stram cykeltrøje.