MTB Sko

Filter

Price

VISER 1 - 16 AF 16 PRODUKTER

SKO TIL MTB

Her hos Blacksnow.dk kan vi godt lide fedt gear i høj kvalitet, og det gør sig også gældende for det udvalg af MTB sko, som vi nøje har udvalgt at have i sortimentet til dig.

HVORFOR VÆLGE MTB SKO

Hvorfor vælge fodboldstøvler til fodbold- eller klatresko til klatring? Jo, fordi at de sko er specialdesignet til, at kunne yde den bedste performance og give dig den mest behaglige komfort, i netop denne sporstgren du har valgt. Det samme gør sig gældende for MTB, hvor at styringen af cyklen starter i fødderne. Derfor vil du også gøre dig selv en stor tjeneste, ved at investere i et par gode MTB sko, som vil få det bedste ud af dig- og dine evner på din MTB.

VIDEO

KONTROL OG BESKYTTELSE

Du kunne vælge at bruge et par alm. kondisko til dine Flats-/platformspedaler, men det vil ikke give dig fyldt udbytte af dine anstrengelser, eller give dig den optimale kontrol over din MTB, som du ønsker. MTB sko er meget stivere end en alm. sko, og kan næsten ikke bukkes. Det skyldes bl.a. en meget kraftig og robust gummisål, der også er med til at beskytte din fod i mod de slag og stød, som du møder på din vej. Specielt hvis du køre meget aggressivt og hopper, er du ekstra udsat og vil altid gerne have den fulde kontrol, og samtidig beskytte dine fødder bedst muligt. Den stive MTB sko og kraftige sål sørger også for, at du får den optimale kraftoverførsel ved hvert tråd, så du ikke spilder unødig energi.

MODELLER OG BEHOV

Valg af MTB sko afhænger af, om man vælger at køre med klikpedaler eller flats (flade pedaler). Det er en smagssag, som der er mange delte meninger om, og altid vil være individuelt for den enkelte rider. Vores egen Team Rider og MTB ekspert Mads Weidemann, mener at man skal veksle imellem de to varianter. Både for at udvikle sin teknik og færdigheder, men også får at gøre turene på din MTB mindre ensformige. Fordele og ulemper ved klik og flats, kan du læse mere om under kategorien MTB Pedaler.

Hvilke type sko du vælger, kommer an på hvilke behov du gerne vil have dækket. Skal du køre mange km og timer, uden de store stigninger eller niveau forskelle, vil du nok foretrækker at hoppe i et par MTB sko, som kan bruges til klikpedaler. Hvis du køre mere varieret og vil udfordre dig selv teknisk, og har du behov for at hoppe af cyklen og trække til tider. Vil du nok få mest ud af Freerider sko, som er skabt til at have et godt greb på dine flade pedaler.

Men som vores Team Rider Mads Weidemann siger, er det vigtigt at variere imellem klik- og flade pedaler hvis muligt, og styringen af din MTB starter i fødderne. Derfor er det essentielt at du har den helt rette sko, hvis du vil få det optimale ud af din kørsel.

FIVE TEN

Hos Blacksnow.dk tilbyder vi topklasse MTB sko fra Five Ten, hvorfra du er sikker på at få en sko i allerhøjeste kvalitet. Five Ten er også kaldet "Brand of the brave", da de er kendt for at udvikle sko til mange former for ekstrem sport. Vi har både modeller til klikpedaler og flats, som alle er skabt i et stilfuldt og innovativt design med høj funktionalitet, der samtidig er pæne at kigge på.