MTB Long Sleeves

Filter

Price

VISER 1 - 24 AF 24 PRODUKTER

MTB LONG SLEEVES

Stort udvalg af MTB long sleeves i mange farver og størrelser fra førende producenter som POC, Sweet protection og mange flere.

HVORFOR VÆLGE EN MTB Long sleeve?

Hvorfor vælge en MTB long sleeve, i stedet for bare at køre i din gamle og slidte long sleeve, der alligevel bare ligger hjemme i skabet. Ligesom med andet tilbehør og tøj, der udviklet specifikt til brug ifbm. MTB, så er disse long sleeves designet til, at du kan yde den bedste- og mest komfortable præstation på din mountainbike. Long sleeves til MTB er lavet i et svedtransporterende materiale, som sørger for at holde dig nedkølet på varme dage, ved at lede svedet væk fra kroppen og ud på tøjet. På de våde og kolde dage, er materialet med til at holde din krop tør, så du derved bedre kan holde på varmen. Derfor skal du også tænke over hvilket klima du typisk vil køre i, når du overvejer om du skal købe en long sleeve eller en T-shirt.

Med en MTB long sleeve fra Blacksnow, får du også en trøje, som er lavet i et mere slidstærkt materiale, der hjælper til med at beskytte din krop. Den vil skåne dig ved styrt, og ved slag fra f.eks grene og småsten, som du kan risikere at blive ramt af under kørslen. En long sleeve vil af tydelige årsager beskytte dig mere, end hvis du vælger kun at køre i T-shirt.

For at få plads til beskyttelse, er en MTB Long sleeve ofte designet i et mere oversized fit. Specielt hvis du køre Enduro eller Downhill, vil du gerne have lidt ekstra plads til beskyttelse... Og så ser det bare federe ud med et loose fit, end en helt stram cykeltrøje.