MTB Handsker

Filter

Price

VISER 1 - 24 AF 34 PRODUKTER

MOUNTAINBIKE HANDSKER

Hos Blacksnow finder du bredt udvalg af komfortable og funktionelle MTB handsker i høj kvalitet fra førende brands som Troy Lee Design og mange flere.

mtb-handsker

VALG AF MTB HANDSKER

Gode cykelhandsker til mountainbike er uundværlige. Handskerne spiller en vigtig rolle, når det kommer til komfort og sikkerhed. Et par gode cykelhandskernes dæmper stød og slag, og beskytter dine hænder, hvis du er uheldig at styrte eller lignende, når du kører i skoven. Det er derfor vigtigt, at handskens håndflade er lavet af slidstærkt materiale, gerne læder eller lign. På håndryggen er handskerne ofte forsynet med stof eller materiale, som kan absorbere sved fra din pande.

VIDEO: KØB DE RIGTIGE HANDSKER TIL MOUNTAINBIKE

Vores ekspert og danmarks bedste til at køre downhill, Mads Weidemann, guider dig i videoen herunder til at vælge de rigtige handsker til MTB. Han ved alt om handsker og deler gerne ud af sin store erfaring indenfor mountainbike grej.

KVALITET OG MATERIALER

Hos Blacksnow fører vi udelukkende MTB handsker i kvalitets materialer, som alle vil tilføje komfort til turene på din moutainbike. Pris og kvalitet hænger dog stadig sammen, og jo dyrere en handske du vælger- en desto mere teknisk handske vil du få. En mere teknisk MTB handske, vil ofte bedre kunne gøre sig i skiftende vejrforhold, så du hele tiden har følingen- og et solidt greb om styret.

HVILKEN STØRRELSE

Det er vigtigt, at handskerne sidder godt og leverer god støtte. Du må ikke glide rundt inde i handsken, for så opnår du simpelthen ikke den optimale føling om styret på din MTB. De fleste MTB handsker fås i størrelserne small, medium, large og XL, og under hver model af handske her på Blacksnow.dk, vil du kunne finde en størrelsesguide, der hjælper dig på vej til valget af den rette størrelse.