MTB TASKER

Filter

Sæson

Brand

Pris

VISER 1 - 2 AF 2 PRODUKTER

Her finder du vores samlede udvalg af MTB Tasker fra førende producenter. Det er udelukkende rygsække skabt specifikt til MTB. Dette har vi gjort for at sikre den højeste performance og funktionalitet i rygsækkene vi fører. Find din næste MTB taske hos Blacksnow.

MTB TASKER

Brands

Du finder et bredt udvalg af brands indenfor MTB Tasker - og det er lidt forskelligt, hvad de forskelle brands tilbyder af tasker til mountainbike. Herunder kan du finde en oversigt over den type tasker, som vi tilbyder fra enkelte brands. Du kan bruge filteret i venstre side af produktvisningen til at finde varerne fra de forskellige brands.

  • Douchebags

Her finder du cykelkufferter fra Douchebags. De har netop introduceret deres to nye cykelkufferter til verden, og som sædvanligt har de ikke skuffet. Fyldt med banebrydende teknologi og smarte løsninger har de lavet, hvad vi uden at blinke kan kalde verdens bedste cykelkuffert.

Obs. Er du i stedet på udkig efter Douchebags lifestyle tasker, kan du finde dem alle ved at følge linket.

douchebags-mtb-kuffert

  • Endura

Fra Endura fører vi tekniske MTB rygsække med mange features. Endura er kendt for at lave kvalitetsprodukter til skarpe priser, hvilket også er tilfældet for deres MTB rygsække.

  • Evoc

Evoc er et brand dedikeret til tasker og til cykling. Du finder et udvalg af lækre MTB rygsække, som primært er lavet til mere aggressivt enduro eller downhill mountainbike.

  • Fox Racing

Fox laver alle typer tasker til mountainbike. Vi har valgt at føre et udvalg af deres MTB rygsække og flere af deres sadeltasker. Rygsækkene er minimalistiske og tekniske masterpieces, som gør dit liv på sporet meget lettere. Deres sadeltasker er gode partnere til de hurtige ture ud i skoven og ud på sporet. Når du bare lige skal have det mest essentielle med på tur.

Tip: Har du læst vores artikel om det udstyr, som du ALDRIG må glemme på MTB turen?

  • Ion

Her finder du flere MTB rygsække i forskellige størrelser og udformninger. Det er alle lidt større MTB rygsække, som har plads til mere gear end det helt basale. Dermed kan du tage på større missioner og være godt forberedt. 

  • POC

POC har i forlængelse af deres sikkerhedsprodukter, som de først og fremmest er kendt for, valgt at specialisere sig i MTB rygsække med indbygget rygskjold. Der er tasker i forskellige størrelser og med forskellige features. Men fælles for dem alle er at de har et simpelt, men funktionelt, design med garanteret høj sikkerhed.

MTB RYGSÆK

Vores bredeste kategori indenfor MTB tasker. Her finder du et godt udvalg af MTB rygsække i forskellige størrelser, med forskellige features og look. Der er en rygsæk til alle og til al slags brug. Uanset om du er på udkig efter en lille og minimalistisk rygsæk eller du søger en større og mere rummelig rygsæk kan du finde den hos os. Herunder kan du kort læse om nogle af de vigtigste og mest almindelige features i vores rygsække. Hvis du vil læse mere om vores MTB rygsække, kan du med fordel gå ind i kategorien, som vi linker til herunder og læse alt om MTB rygsække i bunden.

Se alle vores MTB rygsække her

  • Med eller uden rygskjold

Du kan finde MTB rygsække med eller uden rygskjold. Den store fordel ved rygsække med rygskjold er at det er nemt, du ved at du altid har rygskjoldet på når du hopper op på cyklen. Og siden at rygskjoldet er indbygget i rygsækken vil det altid sidde komfortabelt og sikkert på ryggen. Hvis du i stedet vælger en rygsæk uden rygskjold, behøver du ikke nødvendigvis at have din rygsæk på for at køre MTB. Så kan du bare trække MTB T-shirten udover rygskjoldet, fylde ryglommerne med det essentielle og køre afsted.

  • Størrelse

Vi har alle de forskellige størrelser, som giver mening indenfor MTB. Du kan få en rygsæk, som praktisk talt er et rygskjold med lommer og du kan få en rygsæk på op til 16L, så du kan medbringe alt det nødvendige til en lang dag på sporet. Eller til dine børn, hvis du skal have dem med ud på sporet. Fælles for dem alle er at der er tænkt over designet og at de er skabt i et funktionelt design, som giver dig den højeste performance.

  • Drikkesystem

Nogle af vores MTB rygsække kommer med et indbygget hydrationssystem, som gør det nemt at få drukket godt med vand på MTB turen. Hvis ikke rygsækken kommer med et indbygget system, vil den være kompatibel med et drikkesystem, så du evt. kan sætte et separat drikkesystem i rygsækken. 

Tip: Var du klar over at mangelfuld hydrering er en klassisk begynderfejl? Læs vores artikel og undgå de fem mest udbredte begynderfejl.

mtb-rygsaek

MTB SADELTASKER

Du kan få flere forskellige størrelser sadeltasker, som passer til kortere eller længere ture. Sadeltasker er smarte til dig, som gerne vil have dit reparationsgrej og småting samlet et sted tæt på cyklen. Med en sadeltaske ved du at du altid har fået det essentielle med og kan klare mindre mekaniske sammenbrug eller en punktering på farten. Samtidigt er det super smart til hurtige ture i skoven, hvor du ikke har brug for en rygsæk, men bare kan smide MTB hjelmen på hovedet og komme afsted!

Find din næste sadeltaske i vores udvalg

MTB CYKELKUFFERTER

Vi har valgt et meget smalt sortiment indenfor cykelkufferter. Du vil kun finde de to cykelkufferter fra Douchebags - det har vi gjort med vilje. Vi mener ikke at der er nogen grund til at tilbyde flere cykelkufferter, når Douchebags har lavet verdens bedste cykelkufferter. En cykelkuffert gør det nemt og komfortabelt at rejse med din cykel, hvadenten det er en racer, MTB eller tricykel.

Læs mere om verdens bedste cykelkufferter

Har du nogen spørgsmål vedrørende vores MTB tasker, skal du ikke tøve med at tage kontakt til vores kundeservice på mail@blacksnow.dk. De svarer hurtigt og grundigt.