POC MTB HJELM

Filter

VISER 1 - 12 AF 12 PRODUKTER

POC MTB HJELM

Danmarks bedste udvalg af POC MTB hjelme. Her finder du de bedste hjelme fra det svenske brand. Kvalitet, skandinavisk design og sikkerhed i højsædet. POC producerer nogle af markedets bedste mountainbike hjelme. POC er for dem, som er på udkig efter det bedste.

Det skandinaviske islæt i designet af POC's MTB hjelme, trænger tydeligt igennem. Det minimalistiske design og de kraftige farver, bærer præg af at POC, er et svensk firma. POC hjelme har vundet flere nationale og internationale test af hjelmsikkerhed. Kvaliteten og komforten er altid helt i top, og det er derfor en langtidsholdbar løsning at købe en POC MTB hjelm.

Hos Blacksnow har vi MTB hjelme fra POC, som dækker alle behov og genre inden for MTB kørsel. Du finder full face hjelme til downhill, crane hjelme til dirt bike og MX, og de super fede og tekniske hjelme til bl.a. enduro og cross country.

Enkelte hjelme fra POC fås også med den populære MIPS teknolog, some lige tager sikkerheden et ekstra hak op af. MIPS systemet efterligner hovedets egen sikkerhed, ved at de to skallag bevæger sig uafhængigt af hinanden. Et net af Aramid fibre dækker et stort område af hjelmens kerne, for øge beskyttelsen. Den indre EPS kerne er forstærket med aramid strenge, som er stærke og holdbare.

Vi fra Blacksnow, anbefaler altid at du køre med hjelm- og med en af slagsen fra POC, er du sikker på at få kvalitet og design for alle pengene, som også er pænt at kigge på. Husk altid, at hjelmen kun beskytter, hvis man tager den på.