MTB EYEWEAR

Filter

Sæson

Pris

VISER 1 - 2 AF 2 PRODUKTER

MTB EYEWEAR

Hos Blacksnow fører vi et bredt udvalg af MTB eyewear. Under denne kategori finder du både MTB goggles og MTB solbriller fra førende brands som Oakley, Spy, Fox og POC. Vi har godt udvalg af solbriller og goggles, hvor du kan finde lige præcis den solbrille eller goggles, som du er på udkig efter. Vi vil her forsøge at hjælpe dig lidt på vej, og guide dig til at vælge det rigtige MTB eyewear, hvadenten det er solbriller eller goggles. Det handler primært om hvilken type mountainbike du kører, hvor og hvornår du kører og hvordan du kører på mountainbike. Forhåbentligt kan vi hjælpe dig, så du finder præcis den brille, som du har brug for.

HVILKEN TYPE MTB KØRER DU?

Dit valg af eyewear til mountainbike bør afspejle, hvilken type af mountainbike du kører. Vi arbejder primært med tre forskellige inddelinger af mountainbike for at give det mest overskuelige overblik, over hvilket gear man har brug for.

Cross country / XC

Til XC MTB eller Cross country mountainbike anbefaler vi uden tvivl MTB solbriller. Det handler om at køre hurtigt, både op og ned. Og det sætter store krav til pulsen og musklerne, hvorfor der produceres en masse varme, som du skal kunne komme af med. Solbriller giver ansigtet masser af ventilation og tillader at sveden hurtigt og effektivt kan komme væk uden at der kommer dug på linsen. Ved XC er der heller ikke behov for den ekstra beskyttelse, som goggles giver til ansigtet. Man prøver som oftest at køre med minimalt gear, for at holde vægten nede, da man virkeligt kan vinde meget tid på stigningerne ved at holde vægten i bund. Hvilket også er en anden grund til at vælge solbriller. De er markant lettere end goggles. Men primært skal du vælge solbriller fordi at komforten vil være i top, både op og ned.

mtb-eyewear

Enduro

Her kan du gå begge veje. Du kan vælge at køre med solbriller og du kan vælge mellem at køre med goggles. Vores anbefaling at du vælger det setup, som du føler dig mest komfortabel med. Er det kombinationen af en enduro hjelm + solbriller eller det kombination af en fullface hjelm + goggles? Det afhænger af, hvad du gerne vil med din Enduro kørsel og, hvor aggressivt du kører. Hvis du primært kører enduro-style mountainbike som et supplement til XC eller med fokus på både stigninger og nedfarter, så vil vi anbefale at køre med solbriller. Hvis du derimod har fuld fokus på at nedfarterne og ønsker at køre hurtigere, flyve længere og køre mere aggressivt på nedfarterne vil vi anbefale at du tager skridtet op sikkerhedsmæssigt og vælger full face + goggles. Det giver en anden sikkerhed og større dækning for hovedet og ansigtet.

Downhill

Til downhill er der kun én vej, og det er at køre med full face hjelm og goggles. Når du kører downhill MTB så er beskyttelse alfa omega. I en så risikofyldt sport bliver du nødt til at have den mest effektive beskyttelse. Og til at beskytte hovedet, er der ikke nogen andre former for hjelme eller eyewear, som kommer i nærheden af full face hjelm og goggles. Denne kombi giver en fuldendt beskyttelse til hele hovedet. Derfor kan du koncentrere dig om at give den fuld gas på vejen ned uden at være bekymret for at styrte. Selvom vi stadig ikke anbefaler at styrte :)

Tip: Tjek vores samlede udvalg af downhill beskyttelse ud ved at følge linket

Vil du læse yderligere om, hvordan du vælger henholdvis MTB solbriller eller MTB goggles, kan du gå ind under den enkelte kategori og scrolle ned i bunden. Der vil du finde grundige guides til, hvordan du finder den rigtige solbrille eller goggle. Skulle du have et spørgsmål vedrørende MTB Eyewear kan du skrive til vores vidende kundeservice på mail@blacksnow.dk og hurtigt får svar på din tvivl.