Hoftebeskyttere MTB

Filter

Pris

Lukning

Pude

Teknologi

VISER 1 - 3 AF 3 PRODUKTER

HOFTEBESKYTTERE MTB

Her finder du et bredt udvalg af hoftebeskyttere til mountainbike fra førende brands. Hoftebeskyttere er tætsiddende shorts, som giver komfortabel beskyttelse af hofte og lår. Alle der har prøvet at få et stort trælår ved, hvor smertefuldt og hæmmende det kan være. Med en god hoftebeskytter kan du undgår smertefulde trælår. En hoftebeskytter giver effektiv beskyttelse mod nærkontakt med rødder eller sten ved styrt. 

Hvad skal du kigge efter?

Når du overvejer at købe hoftebeskyttere til mountainbike er der et par ting, som du skal kigge efter. Hoftebeskytterne skal være tætsiddende, så du kan have dem på indenunder dine MTB shorts. Hvis du kører med chamois pude, kan det være en fordel at vælge en hoftebeskytter, som også har indbygget pude, så du ikke behøver at have to par shorts på. Dermed holder du funktionaliteten og komforten i top. Alle vores hoftebeskyttere kommer med visco elastisk beskyttelse, som er blødt og tilpasser sig kroppen, men som bliver stenhårdt og absorberer stødet ved styrt. Det giver den mest effektive og sikre beskyttelse. Derfor kan vores hoftebeskyttere også bruges på motorcykel. Det tætsiddende fit bliver akkompagneret af elastisk åbning ved talje og ben, som sidder sidder sikkert og godt fast.

Hos Blacksnow finder du kun de bedste hoftebeskyttere til MTB - og hvis du har nogen spørgsmål til valg af hoftebeskytter, hvilken størrelse du skal vælge eller noget helt tredje, så skal du ikke tøve med at skrive til os på mail@blacksnow.dk. Vi svarer altid hurtigt og præcist på henvendelser.