WearColour

Filter

Kun tilbudsvarer

Pris

VISER 1 - 24 AF 127 PRODUKTER

Det gør vi fordi vi synes deres design, performance og pris går op i en højere enhed. Wear Colour laver skitøj i et prisleje, hvor alle kan være med. Du får utroligt meget for pengene med Wear Colour. Alt deres tøj er skabt i et moderne og simpelt design, med skarpe og kraftige farver.


Er du blevet nysgerrig og vil lære mere om Wear Colour, så kan du længere nede læse endnu mere om det fremadstormende svenske brand.


WEAR COLOUR


Wear Colour er et svensk snow- og streetbrand som altid forsøger at kombinere den legende tilgang til designet med en funktionel performance. Deres designs er inspireret af gademoden og kombinerer dette med høj funktionalitet og performance. Deres riderinspirerede ski- og snowboardtøj bringer attitude og stil på bjerget.


DESIGN


Deres farverige og moderigtige designs drejer hoveder på pisten og i snowparken. Wear Colour skiller sig ud fra mængden med deres iøjnefaldende designs og skarpe farver.


Wear Colours VISION


Wear Colour personificerer den svenske mode og design arv. På unik vis skaber de sammenhæng mellem den vilde outdoor og moderne urban kultur. Wear Colour skaber funktionelt tøj ved at bruge rå materialer og kombinere dette med modernedetaljer og silhouetter. Skabt til at kunne leve op til kravene fra naturen og livet i indre by.


PRISBEVIDSTE


Al denne funktionalitet og lækre design får du ovenikøbet til utroligt konkurrencedygtige priser. Wear Colour holder bevidst deres priser i den lavere ende, for at alle kan få noget flot og moderne skitøj uden at blive ruineret!