Sweet Protection

Filter

Pris

VISER 25 - 48 AF 96 PRODUKTER

Sweet Protection leverer det ultimative indenfor performance, sikkerhed og funktionalitet. Norske Sweet Protection går metodisk til værks og går aldrig på kompromis og sikkerhed. Deres skiudstyr er fyldt til randen med avanceret teknologi. Dette kombineres med et simpelt, men dog iøjnefaldende design, så ingen kan være i tvivl om at det er Sweet Protection. Du finder et bredt udvalg af skihjelme, skijakker, skibukser og mellemlag hos os.


SWEET PROTECTION


Ud fra den lille by Trysil i midten af det norske vildnæs lige ved foden af bjergene, kommer noget af det mest avancerede skiudstyr på markedet. Sweet Protection laver udover hjelme til ski/snowboard, mountainbike og Whitewater rafting også teknisk skitøj. Vi har i første omgang valgt at fokusere på deres ski og snowboardhjelme.FREERIDE LIGGER I BLODET


Siden dag 1 har Sweet Protection været dedikeret til freeride. De brænder for at skabe produkter, som kan beskytte dig når du presser dine grænser. De brænder for at skabe udstyr, som kan hjælpe dig til at bevæge dig endnu længere ud i bjergene og få endnu større oplevelser. Et brand som er født og skabt til progression under sikre forhold.


FIND DIN STØRRELSE


Det er aldrig nemt at finde den rigtige størrelse skihjelm, men med vores overskuelige størrelsesguide, kan du finde den rigtige størrelse Sweet Protection skihjelm på ingen tid. Undgå fejlkøb og vælg den rigtige størrelse fra start.


PRODUCERET I NORGE


Hvor sindssygt det end lyder, så er Sweet Protection 100% skabt i Norge. Hovedkontoret ligger stadig i Trysil, alle designerne arbejder i Norge og ALLE produkter er fremstillet i Norge. Du kan derfor være sikker på den ypperste kvalitet og længste holdbarhed. Sweet Protection er lavet i de fornemste og bedste materialer.


Vi har flere GORE-TEX jakker fra Sweet Protection.


HISTORIEN BAG


Siden år 2000 har Sweet Protection udviklet hjelme, beskyttelsesudstyr og teknisk skitøj. Brandet blev skabt af en gruppe venner med en passion for ski og snowboard om vinteren og mountainbike og whitewater rafting om sommeren. Deres fokus har altid været på at have det sjovt med vennerne, men når det kommer til deres produkter er de hamrende seriøse.


EVIG JAGT PÅ PERFEKTION


Deres prisvindende team af designere, ingeniører og riders presser grænserne for teknisk udstyr. De er altid på jagt efter perfektion, helt ned til mindste detalje. Sweet Protection skaber produkter til specifikt brug og er klar over at rigtige problemer ikke bare kan løses i laboratoriet.


PRO TEAM


Derfor har de samlet et team af det mest grænsebrydende atleter, som hver dag lever og leger under de hårdeste forhold. Her presser de grænserne i deres sport, samtidigt med at de udfordrer Sweet Protection til at presse grænserne for produktudvikling.


Indenfor ski og snowboard består deres Pro Team af:


  • Aksel Lund Svindal

  • Aleksander Aurdal

  • Jesper Tjäder

  • Mads Jonsson

  • Matthias Haunholder

  • Pia Widmesser

  • Terje Håkonsen

  • Thomas Hlawitschka

  • Åsmund Thorsen

Læs mere om teknologien bag i vores kategori Sweet Protection skihjelme.