Salomon

Filter

VISER 1 - 17 AF 17 PRODUKTER

Salomon er en skisportens største aktører. Uanset om du kigger på alpin racing, freeride eller freestyle, vil du finde Salomons indflydelse på verdenseliten. Derfor har vi valgt hovedsageligt at sælge Salomon bindinger til vores ski. Det er bindinger, som vi stoler på, og selv bruger på vores egne ski. Læs meget mere om Salomon Freeski og deres populære bindinger længere nede.


Salomon skiudstyr


Salomon blev født i de fransk alper i 1947. Deres passion for progression indenfor bjergsport, produktudvikling, kvalitet og håndværk, deriver dem til at skabe progressivt gear, som giver dig frihed og kan hjælpe dig til at udfordre dig selv i bjergene.SALOMONS AMBITION


Salomon tror på at drømmen om at køre frisk pudder er en universel drøm, og at alle har fortjent en billet til at køre pudder. Deres mål og ambition er at give dig nemmere adgang til bedre sne, og en bedre skioplevelse når du finder den friske pudder. #DESIGNEDFORFREEDOM


Find alle vores Salomon bindinger her


SALOMON GUARDIAN


Salomon Guardian er deres alpin binding med randonné funktion. Det er en stærk binding, som kører som en almindelig alpinbinding på vejen ned, men som kan løftes i hælen og gå op af bjerget som en randonné binding. En alsidig binding, som giver alpin performance på vej ned. Til dig som prioriterer nedfarten, men ikke vil stoppes af liftområdets afmærkninger. Fås med DIN-værdi til 13 eller 16.


SALOMON WTR STH2


Til sæsonen 13/14 lancerede Salomon deres nye Salomon WTR STH2, som afløste den voldsomt populære og legendariske STH-bindinger. Den nye linie har taget WTR (Walk-to-ride) teknologien, en bredere platform og kraftigere baghus fra Guardian bindingen og lagt det i en klassisk freeski alpin binding. Passer perfekt til både park- og pudderskiene.


SALOMON FREESKI TV


Salomon og Switchback Entertainment har de seneste år stået bag verdens mest populære webisode serie; Salomon FreeskiTV, som fortæller gode historier og giver dig pudder skiløb fra mere eller mindre eksotiske skiområder over hele verdenen. Fokus ligger på det gode skiløb og de interessante historier.