POC

Filter

Brand

Kun tilbudsvarer

Pris

VISER 1 - 24 AF 142 PRODUKTER

Stort udvalg i goggles, skihjelme, rygskjolde og hoftebeskyttere fra POC.


Svenske POC's største mission er at skabe det bedste sikkerhedsudstyr på markedet, så du kan give den gas og føle dig sikker, mens du dyrker din favoritsport. Vi fører hovedsageligt POC skihjelme, som POC Fornix og POC Receptor BUG, POC Rygskjold og POC goggles, herunder, POC Retina, men i vores udvalg finder du også mere specialiserede varer som hoftebeskyttere.


POC Sports har vundet flere og store priser for deres design og funktionalitet. Hos Blacksnow.dk er POC en af de absolutte favoritter, for deres gode kombination af pris, design og funktionalitet. Med POC er du sikret skiudstyr i højeste kvalitet.


Bag om POC


POC er et svensk firma, som er bygget ud fra en stærk mission. At gøre alt i deres magt for at redde liv og reducere konsekvenser ved uheld for actionsportatleter, ved at udvikle og fornye personlig beskyttelse. POC har på mange måder allerede sat nye standarder, når det kommer til tekniske løsninger, konstruktioner, materialer, kombinationer og ingeniørkunst, med patenterede løsninger, som øger beskyttelsen i deres gear.


poc-freestyle-hjelm


CENTRUM FOR UDVIKLING


POC arbejder på tværs af videnskaber. Alt sammen med base i deres kontor på Nacka gatan 4 i Stockholm. Organisationen involverer kompentencer fra så forskellige områder som ingeniører, materialespecialister, industri- og grafiske designere, neurologer og rygspecialister. Stockholm er et utroligt vigtigt centrum for nogle af Europas førende forskning og udviklingseksperter på områder som sikkerhed, medicin, sundhed, avanceret produktudvikling og -test.


TESTET AF DE BEDSTE


Alle POC produkter er blevet testet af verdens førende actionsportsatleter og derefter yderligere forbedret til perfektion. Deres atleter elsker at gå "All In", men helst uden at få skrammer, blå mærker og hovedpine, eller i værste tilfælde risikere ryg- eller hjerneskader, som et resultat af de styrt, som unægteligt er en del af gamet, selv for de bedste actionsportsatleter. Slutresultatet er et udvalg af letvægts og high performance gear som giver den ultimative beskyttelse mod skader. Dette er takket være overlegen stødabsorbering og penetrationssikkerhed.


POC ATLETER


Nogle af sportens største atleter, stoler på POC, som deres leverandør af sikkerhedsudstyr. Udover store stjerner som Tanner Hall, Jeremy Jones, TJ Schiller, Bode Miller, Julie Mancuso og Jon Olsson, så udstyrer POC det altid vindende svenske national team indenfor alpin racing med sikkerhedsudstyr.


VIL ALTID VÆRE DE BEDSTE


Når POC udvikler et produkt, gør de det for at skabe det bedst mulige produkt. De går aldrig på kompromis i udvælgelsen af materialer eller konstruktion. Ligesom de aldrig går på kompromis med sikkerhed, kvalitet og performance.