Oakley

Filter

Kun tilbudsvarer

Pris

VISER 25 - 48 AF 399 PRODUKTER

Oakley er et af sportsverdenens bedst kendte brands. Det er ikke uden grund at en stor del af verdens bedste atleter i alt fra action- til udholdenhedssport sætter deres lid til Oakleys mange produkter. Oakley er af natur et innovativt brand, som altid er på forkant med udviklingen. Derfor har Oakley også over 600 patenterede teknologier. Oakley er garant for kvalitet og progression.


Vi fører et bredt udvalg af varer fra Oakley. Hos Blacksnow.dk finder du Oakley goggles, Oakley solbriller, Oakley skijakker, Oakley skibukser, Oakley skihandsker, Oakley beanies, Oakley skiundertøj, Oakley skisokker og Oakley rygsække. Vi kan 100% stå inde for Oakley produkter og uanset, hvilken Oakley vare du får fingrene i, kan du være sikker på at kvaliteten er i top.


OAKLEY


Oakley blev startet af en lettere excentrisk opfinder, Jim Jannard, som med en investering på 300$ grundlagde et af sportsverdenens største brands. Han havde en fast overbevisning om at alt kan og vil blive gjort bedre. Det er bare et spørgsmål om tid. Denne tankegang gennemsyrer fortsat Oakley og er med til at holde dem i front af udviklingen i alle deres produktkategorier.DEN SPÆDE START


Oakleys første produkt var noget så alternativt, som et et forbedret håndtag til motorcross. Sidenhen udviklede det sig, løbende og da Oakley lancerede deres O Frame goggle, gik det rigtigt stærkt. Denne goggle med cylindrisk linse blev en stor succes og med det letgenkendelige Oakley logo på strappen, blev Oakley et kendt brand. O Frame blev deres første af mange goggles til vintersport.


SENESTE REVOLUTION


Oakleys seneste revolution var deres banebrydende Oakley Airbrake goggle, som har verdens hurtigste linseskift. I løbet af et øjeblik, som f.eks. i liften, kan du skifte til den linse som passer bedst til vejret og lyset. Oakley Airbrakes store succes og revolutionerende teknologi, betød at alle andre gogglesproducenter nu også har en goggle med hurtigt linseskifte i deres udvalg. Endnu engang var Oakley på forkant med teknologien.


OAKLEY PRO SERIES


Oakley har et samarbejde med et bredt udvalg af verdens bedste atleter. Alle disse atleter giver deres inputs til Oakley, som inkorporerer disse tips fra eliten i deres produkter. Flere atleter, som Tanner Hall, Sean Pettit, Seth Morrison, Jake Blauvelt og Torstein Horgmo har deres egne Pro Series produkter. Disse produkter er skabt efter atletens egne ønsker og design, så du kan køre i præcist det samme som dit store idol.


FIND DEN GOGGLE DU SØGER:


FIND DEN SOLBRILLE DU SØGER:


OAKLEY HOS BLACKSNOW


Som nævnt tidligere fører vi, hos Blacksnow.dk, et bredt udvalg af varer fra Oakley, da vi 100% kan stå inde for kvaliteten, vi synes designet i særklasse og at produkternes performance er i særklasse. Vil du have kvalitet, skal du vælge Oakley.