GoPro

Filter

Pris

VISER 1 - 24 AF 42 PRODUKTER

GoPro er den førende producent af actionkameraer. Deres alsidige GoPro Hero4 er uden sammeligning verdens bedste actionkamera. De små kameraer, som i begyndelsen, mest blev brugt af ekstremsportsentusiaster bliver nu brugt af alt fra den 10-årige knægt til professionelle TV-hold. Hos os finder du et et bredt udvalg af GoPro Actionkamera, GoPro mounts og GoPro tilbehør. Alt leveres naturligvis med gratis fragt.


GoPro hjelmkamera og mounts


GoPro blev grundlagt i 2002 for at lave et kamera, som kunne fange gode optagelser af surfing. Som deres kameraer er blevet mindre, mere hårdføre, mere teknologiske og mere alsidige er de nået ud til et langt større publikum. Alle kan få en masse sjov ud af filme sig selv, venner eller familie.HVORFOR VÆLGE GOPRO?


GoPro er det bedste actionsportkamera på markedet. Kameraet har en helt unik optagekvalitet, som kan filme i helt op til 4k opløsning og med op til 120 fps. Samtidigt er kamerahuset ekstremt hårdført og kan tages med på hvilket som helst eventyr eller oplevelse. Alle kan bruge et GoPro, brugerfladen er så intuitiv at du øjeblikkeligt lærer at optage film eller tage billeder med et GoPro.


FÅ ALT MED


Hvis aldrig du vil misse et øjebliks action, familielykke eller en stor oplevelse, så er GoPro sagen. Kameraet kan tages med i lommen og både tage skarpe 12MP billeder og filme i Full-HD på et øjeblik. GoPro er uden tvivl verdens mest alsidige kamera.