Full Tilt

Filter

Vælg farve

Kun tilbudsvarer

Pris

VISER 1 - 19 AF 19 PRODUKTER

Full Tilt blev grundlagt i 2006 for at genoplive og forbedre den originale 3-piece skistøvle. Det har de gjort med enorm succes og findes nærmest på fødderne af alle de største freestylere. Vi har valgt at føre Full Tilt skistøvler, da de matcher vores idé og opfattelse af ski. Søger du et par nye skistøvler, hvorfor så ikke gøre som alle de professionelle og kør i Full Tilt.


FULL TILT


Full Tilt var inspireret af to årtiers forbrugerefterspørgsel og genskabte den legendariske 3-piece skistøvle, som i 80'erne dominerede den samlede skiscene. Igen har det vist sig at være en kæmpe succes, især indenfor freestyle, hvor nærmest alle de største stjerner sætter deres lid til Full Tilt. Forvent at se flere par Full Tilt støvler på OL-podiet i slopestyle og halfpipe.COMFORT IS PERFORMANCE


Der skal ikke herske nogen tvivl om at enhver skiløbers værste mareridt er et par skistøvler som ikke passer og er smertefulde at tage på. Full Tilt og deres Original 3-piece er ekstremt komfortable, vil holde dig på ski længere og gøre skiløbet endnu sjovere.


FULL TILT DANMARK


Hos Blacksnow.dk finder du et bredt udvalg af Full Tilt skistøvler i Danmark. Har du nogen specielle ønsker eller mangler nogle reservedele, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan skaffe det meste i Full Tilt. Forbedr dit skiløb med et par komfortable og gode skistøvler.


Du kan finde reservedele til Full Tilt her