Fox Racing

Filter

Pris

VISER 1 - 24 AF 99 PRODUKTER

Stort udvalg af MTB udstyr fra amerikanske Fox Racing, som er et af verdens førende mountainbike brands. Find alt, hvad du har brug for til mountainbike hos Blacksnow.


Køb Fox Racing MTB i Danmark


Fox Racing er et familie foretagende, som blev startet Geoff Fox i 1974 i USA. I dag er Fox et af de bedst sælgende og mest genkendelige brands, som figurere i motorcross og MTB verdenen. De har igennem tiden sponsoreret nogle af de bedste riders inden for sporten, som tilsammen har vundet utallige titler og gjort Fox til anerkendt brand, der er umuligt at komme udenom når man snakker MX og MTB.


fox-mtb-udstyr


Fox Racing er en global leder indenfor MX og MTB udstyr. De sponsorerer og støtter verdens bedste atleter og entusiaster med produkter som kombinerer innovation og stil, og har dybe rødder i brandets originale konkurrenceprægede MX ånd.


FØDT UD AF MUDDERET


Før Fox Racing fandtes, var der en vision. Geoff Fox troede fuldt og fast på at hans high-performance støddæmpning og motor komponenter kunne give MX kørere en fordel på banen. Drevet af at bevise dette på hans egne betingelser formede han Moto-X Fox holdet, som skulle konkurrere mod de stærke japanske værkstedshold. Holdet blev hurtigt det bedste ikke-factory hold i den stærkt besatte AMA 125 National Championship serie. Det beviste at produkterne, som blev designet og bygget af Fox, var de bedste som penge kunne købe.


DREVET AF PASSION


Virksomheden blev udvidet og deres aktiviteter og produkter gjorde deres indtog i MTB, BMX, Surf og Wakeboard. Passionen for at forbedre udøverens performance gennem innovation er stadig den primære drivkraft hos Fox. Alt hvad de laver er udviklet med brugeren i tankerne. Uanset terræn, forhold eller omgivelser designer og skaber Fox gear og tøj med målet om at gøre hver alle dage til gode dage.


Udvalg af FOX MTB udstyr


Hos os har vi udvalgt gear fra Fox, som vi er stoked på og som vi er sikre på at du vil blive stoked på også. Det er de bedste modeller til de skarpeste priser.


Fox MTB Tøj


Fox MTB Tasker


Fox MTB Hjelme


Fox MTB Goggles


ALTID FREMAD


Inspireret af deres arv, fortsætter Fox med at skubbe til grænserne for hvad der er muligt. Hver gang de når et mål, sætter de et nyt og højere mål. Gennem et stærkt og veludviklet samarbejde med deres atleter fortsætter de med at perfektionere deres gear til fornøjelse for alle. Både de professionelle og os entusiaster.


Geoff Fox vision var, at udvikle udstyr og dele, der skulle være de bedste, men som også skulle være til at betale. Med produkter fra Fox, får man derfor virkelig meget værdi og kvalitet for pengene.