Five Ten

Filter

Sæson

Kategori

Pris

VISER 1 - 9 AF 9 PRODUKTER

Five Ten er baseret i Californien og designer, producerer og distribuerer performance og lifestyle sko, tøj og accessories. Deres primær fokus er fodtøj designet til mountainbike, klatring, hiking, canyoneering, kajak, slick lining og mange flere af verdens mest farlige sportsgrene.


Køb Five Ten MTB sko i Danmark


Vi fokuserer på deres udvalg af MTB sko, hvor du vil finde sko til alle typer for mountainbike, hvadenten du kører med flats eller klikpedaler og hvad enten du kører XC, Enduro eller downhill.


Se alle vores Five Ten MTB Sko her


I mere end to årtier har Five Ten stået på toppen af podiet på DH World Cups og verdensmesterskaberne. Brandet er dedikeret til at lave sko, som forbedrer din performance gennem teknisk avancerede designs og kvalitetsmaterialer. Når gearet er i orden kan du fokusere på at blive bedre i din sport.


five-ten-mtb-sko


Five Ten samler komfort, holdbarhed og teknisk overlegenhed for at skabe det bedst mulige fodtøj i verden. Og lige præcis derfor har vi hos Blacksnow valgt at føre Five Ten sko til mountainbike. Det er de sko vi selv kører i - og de MTB sko, som vi mener gør det nemmest for dig at holde fokus på køre mountainbike.


Five Ten er uden tvivl "Brand of the Brave"