Douchebags

Filter

Pris

VISER 1 - 24 AF 28 PRODUKTER

Douchebags er navnet på markedets mest revolutionerende skitasker, som gør det til en fornøjelse at rejse rundt med alt dit gear. Udviklet i et samarbejde mellem Jon Olsson og et væld af ingeniører er Douchebags skabt til at gøre rejsen, pakning, transport, så problemfrit og let som muligt.


Deres tasker er alle funktionelle og kan bruges sammen, så med flere Douchebags får du endnu flere fordele. Vi har alle Douchebag skitasker, Douchebag tasker og endda en Douchebag beanie.


Douchebags tasker


Douchebag konceptet blev født i sommeren 2009 under en uge med solrigt gletscher skiløb og episk surf i den smukke vestlige del af Norge. I løbet af den uge, mødtes freeski legenden og GS skier Jon Olsson med produktingeniør og entrepenør Truls Brataas. De to opdagede en fælles passion for actionsport, rejser og produkt design. Med det eksklusive mål at have det sjovt, alt imens fantastiske produkter udvikles begyndte de to på Douchebags projektet.EN HELT NY FORM FOR REJSETASKE


Jon Olsson har de seneste 10 år rejst mere end 300 dage om året. Fra begyndelsen vidste de begge at de havde et ønske om at designe en helt ny type rejsetaske, som afspejler de behov som den moderne rejsende har.


GRUNDIG FORBEREDELSE


Sammen interviewede de 150 skiere, snowboardere og surfere for at finde ud af hvad kernebrugeren har brug for i en rejsetaske. De gik endda så langt at de snakkede med flyselskaber og arbejdede sammen med bagagemedarbejderne for at lære, hvordan taskerne kunne tilpasses bedst muligt til rejser.


5 KRAV TIL DOUCHEBAG'EN


Al denne research resulterede i opdagelsen af fem vigtige nødvendigheder, som den moderne gear taske skal have:


  • Længdejusteringssystem - Så en taske passer til alle typer gear

  • Lav vægt - For at kunne rumme de rejsende og flyselskabernes behov

  • Solid beskyttelse - For at sikre at de gear kommer sikkert med rundt

  • Sammenklappeligt design - For at løse opbevaringsproblemet, når tasken ikke bliver brugt

  • Et innovativt nyt bæresystem

NY TEKNOLOGI VAR NØDVENDIG

For at leve op til disse behov havde de to brug for at udvikle en helt ny teknologi. Ved at involvere skibums og prisvindende produktdesigner Per Finne og det norske universitet for videnskab og teknologi, udviklede teamet en patenteret teknologi, som fik deres rejsedrømme til at gå i opfyldelse.


HOLDBARHED


Grundlæggerne syede de første prototyper selv, før nye blev fremstillet på et laboratorie på universitetet. Disse prototyper blev herefter bragt til et firma, som producerer tasker for det norske militær, hvor de blev inspiceret og forbedret for at sikre at konstruktionen var så holdbar som muligt.


INNOVATIVT


Nye prototyper blev lavet og fremvist til offentligheden for første gang under ISPO, som er den største samling af sportsprodukter i verden. Her endte Douchebags med at blive finalist for årets største innovation.


GLOBALT FIRMA


Salget fløj op igennem taget og Douchebags blev et globalt firma allerede første vinter, hvor de også måtte melde udsolgt efter blot to måneder.


I dag er Douchebag baseret så tæt på de norske fjelde som muligt, alt imens de arbejder med deres sande kærlighed:


Providing the best travel equipment for epic adventures, all around the world.


VI BRUGER SELV DOUCHEBAGS


Hos Blacksnow.dk rejser vi selv rundt med Douchebags og vi er imponerede. Selv hvis du ikke tror at du har brug for én, vil du blive overbevist når du først prøver. En douchebag gør rejsen, så meget lettere og langt mere behagelig.