Black Diamond

Filter

Sæson

Pris

VISER 1 - 24 AF 36 PRODUKTER

Vi er stolte over at kunne præsentere Black Diamond hos Blacksnow. Black Diamond har altid været garant for exceptionel kvalitet og funktionalitet. Hos os finder du det bedste ski mountaineering udstyrfunktionelle skistave og skihandsker.


Black Diamond


Hos Black Diamond handler alt om skiløb og klatring. De deler de samme oplevelser på klipper, is og sne som dig, hvilket presser dem til at skabe det bedst mulige udstyr til alle verdens klatrere og skiløbere.


Hvad der startede med en ambolt og en hammer er nu vokset til et globalt firma med kontorer på tre kontinenter. Black Diamond er et brand, som ikke bare er til klatrere og skiere, men et brand, som er garant for ånden i bjergsport. De er garant for værdierne og målene fra fortiden, i nutiden og i fremtiden. Siden 1957 har deres innovative gear design været med til at sætte standarden indenfor mange områder. 


Det er delvist et resultat af dedikation, lyst og hårdt arbejde fra de mange dedikerede medarbejdere hos Black Diamond, og så er det et produkt af at alle, som arbejder hos Black Diamond selv er klatrere eller skiløbere.


Et firma af brugere og gear nørder


Black Diamond er et firma af brugere. Det er hvem de er. De er de største drømmere om, hvad der kunne være og de skarpeste kritikere af det nuværende. Derfor vil de aldrig stoppe med at udvikle og forbedre gear.


Og det er derfor at du kan få gear af exceptionel høj kvalitet hos Black Diamond og derfor at vi fører et bredt udvalg af deres mountaineering og skiudstyr. Vi sælger Black Diamond fordi at vi ved at det virker.