Bataleon

Filter

Pris

VISER 1 - 6 AF 6 PRODUKTER

Bataleon er især kendt for deres progressive, innovative og anerkendte Triple Base Technology, som revolutionerede måden hvorpå snowboards er opbygget. Den originale 3D base gør alle former for snowboarding endnu sjovere. Sjov er et grundelement hos Bataleon. Snowboarding skal være sjovt og med et Bataleon snowboard bliver det endnu sjovere.


Bataleon laver også stilet og street inspireret snowboardtøj, som har et iøjnefaldende og anderledes snit og designs. De kombinerer de bedste bedste elementer fra den rå gadestil, med funktionelle features og teknisk performance, som er skabt til snowboardere.


BATALEON


Bataleon er et snowboardbrand, som tilbyder innovative løsninger og stilede designs. Alle deres snowboards bliver fremstillet i Østrig, for at sikre den højeste kvalitet. Bataleon har en ambition om at det skal være sjovere at stå på snowboard. Det eneste de er seriøse omkring er kvaliteten og performance er deres produkter, alt andet skal helst være sjov og ballade.TRIPLE BASE TECHNOLOGY


Triple Base Technology er en revolutionerende og patenteret opbygning af et snowboard. Basen på et TBT snowboard er delt op i tre dele, som udgør 3D basen, der gør det nemmere at carve, jibber, køre pudder. Ja faktisk, gør det alt hvad du kan finde på nemmere og sjovere.


SLOGAN


Deres slogan: "Smile! It's snowboarding!" giver et meget godt indblik i tankerne bag Bataleon. Det skal være sjovt at stå på snowboard. Og det bliver unægteligt sjovere at boarde, hvis du har det federste board og kvalitets snowboardtøj - Det kunne jo eventuelt være fra Bataleon.


Find præcist det Bataleon du søger: