Armada

Filter

Kun tilbudsvarer

Pris

VISER 1 - 24 AF 269 PRODUKTER

Armada er indbegrebet af freeskiing. Grundlagt i freeskiingens spæde begyndelse for omkring et årti siden. Blandt stifterne var legenderne Tanner Hall og JP Auclair, som hver især har været med til at gøre freeskiing så stort som det er i dag.


Vi fører et bredt udvalg af Armada skiudstyr. Vi har Armada ski, Armada skijakker, Armada skibukser, Armada skihandsker og masser af fede accessories, som skiundertøj og beanies.


Armada er hovedsageligt kendt for deres progressive ski, som altid har den nyeste teknologi og en ekstremt holdbar konstruktion. Deres skitøj er et i stærk fremgang, og er skabt i samme høje kvalitet som skiene er blevet så berømte for.


Danmarksmesteren i Freeride 2013, Martin Schøber, her fra Blacksnow.dk kører på Armada ski.


ARMADA SKIS


Armada blev stiftet i 2002 af en gruppe professionelle skiere og fotografen Chris O'Connel. De ville skabe progression og udvikling i en ellers stillestående tid i freeskiing. Armada blev dermed verdens første skifirma, som var delejet af dets atleter.


Stifterne af Armada


Skierne som var med til at starte det er alle store navne indenfor freeskiing. Det inkluderer Tanner Hall, JF Cusson, JP Auclair, Julien Regnier og Boyd Easley. De startede med kun to freestyle ski, nu har Armada 27 forskellige ski og et enormt udvalg af skitøj, skistave, skiundertøj, beanies, accessories - you name it. De har de hele.Progression og udvikling


Fælles for alle Armada produkter er en passion for freeskiing og progressive produkter. Som deres atleter, så forsøger Armada altid at skabe progressivt skiudstyr, som kan være med til at skubbe rammerne for, hvad der er muligt på ski.


We are Armada. We are what skiing will become


De er fremme i skoene og har altid haft mange fans, både herhjemme, men i særdeleshed også i udlandet, hvor deres fokus på freeskiing, har været med til at skabe en stærk virksomhedsprofil. Armada er, og vil blive ved med at være, indbegrebet af freeskiing.


Armada JJ


Et af de mest tydelige eksempler på dette er Armada JJ, som uden tvivl er verdens mest populære offpiste/pudder ski. Skien har haft den samme form og flex i de seneste fem år og fortsætter med at imponere og vinde tests. Det er en ekstrem nem ski at styre og køre, men samtidig er den stabil og giver en enorm opdrift i offpisten. Nærmest alle andre skiproducenter, har nu en ski i deres sortiment, som på den ene eller anden måde er inspireret af Armada JJ.Armada Team


Armada har et af de mest alsidige teams af skiere i verden. De har altid haft en evne til at spotte up and coming stjerner, som de har taget under deres vinger og udviklet til at blive nogle af verdens bedste skiere. På Armadas team af riders finder du big mountain, BC, freestyle, pipe og slopestyle skiere, som på hver deres måde har en unik profil, som passer til Armada.


SKIERE HOS ARMADA


Armada har et væld af teamriders. De mest kendte er:


  • Tanner Hall

  • Jacob Wester

  • JP Auclair

  • Henrik Harlaut

  • Torin Yater-Wallace

  • Mike Hornbeck

  • Phil Casabon

Og der er mange flere, hvor de kommer fra.


FIND DET PRODUKT DU SØGER


AFSLUTNING


Armada har altid været kendt for deres ukompromisløse stil, som ofte har sat barren lidt højere end hos andre skiproducenter. Denne kompromisløshed sikrer dig nogle af markedets bedste produkter, hvad enten det er ski, skitøj eller rygsække. Armada har altid fingeren på pulsen.