• 30 dages returret
 • Hurtig levering
 • 9,6 ud af 10 på Trustpilot
 • 61 61 61 95 alle hverdage fra 9:00-18:00

Video: Sådan pakker du din The Douchebag skitaske!

Af Martin Schøber 29. marts 2018
Video: Sådan pakker du din The Douchebag skitaske!

Nikolaj viser her, dig hvordan du pakker din Douchebags skitaske bedst muligt. Der er et par tips, som du helt sikkert ikke vil undvære når du skal pakke din skitaske til næste skiferie. Udover videoen får du et par ekstra tips, som kan hjælpe dig til at pakke tasken smartere og hurtigere.

Det er ikke for sjov at vi har valgt at lade Nikolaj lave guiden til, hvordan du pakker din The Douchebag. Nikolaj er en erfaren rejsende og bruger hvert år mange timer i lufthavne verden over for at finde den bedste sne, eller den bedste surf. Derudover har han sit eget rejseselskab, som arrangerer pudder rejser til Japan. Har du altid drømt om at besøge Japan og prøve at stå på ski eller snowboard i den mest perfekte sne på jorden bør du helt sikkert tjekke Shiro Experience ud!

Video

How To: Pak din The Douchebags skitaske bedst muligt

I videoen ovenfor kan du se en visuel præsentation af, hvordan du pakker skitasken mest effektivt. Herunder vil der komme en gennemgang på skrift, som vil være endnu mere dækkende end videoen. Det er opdelt i punktform, med mulige ekstra noter til de enkelte elementer. The Douchebag er en perfekt skitaske til at rejse med fly på skiferie. Netop fordi der kan være meget mere end bare ski og støvler i tasken. 

10 steps til pakning

 1. Folde din Douchebag skitaske ud
 2. Åben tasken fuldstændigt, så du har fuld adgang til at stacke gear ned i tasken
 3. Find dit hardwear frem. Det er nemmest at pakke alle de hårde varer først. Ski, støvler, stave, hjelm og evt. lavineudstyr er gode ting at få pakket først.
 4. Pak skiene først. Inden du ligger dem i bunden er det en god idé at bruge et elastisk til at holde bremserne oppe. Dermed kan skiene pakkes helt ned i bunden. Når du ligger dem ned, kan det anbefales at ligge dem med tailen nede ved hjulene. Sørg for at skiene er skubbet helt tilbage til bagkanten af tasken. Det gør at den er nemmere at trække på hjul. Skal du have 2 par ski med, lav samme trick med bremserne. Det andet par ski, bør pakkes som det allersidste. Hvis du ligger dem med basen opad og bindingerne nedad, kan de snildt ligges ovenpå de andre ski.
 5. Pak skistøvler i bagkanten tasken. Desto flere af de tunge ting, som kan pakkes der desto bedre. Skal du pakke meget ned i skitasken kan du fylde skistøvlerne med mindre accessories som skisokker, balaclava, neckwarmer eller lignende.
 6. Lig skihjelm, lavineudstyr eller lignende hardwear i forlængelse af skistøvlerne. Pak dine goggles ned i skihjelmen, som beskyttelse mod slag og stød.
 7. Når du har pakket det meste hardwear, kan det være en idé at rulle tasken sammen til at matche længden af dine længste ski.
 8. Nu er det tid til pakke tøj og accessories. Der er masser af plads til at pakke tøj og andre bløde varer hen i toppen af tasken (foran bindingerne). Her er der heller ingen lynlås, som der skal tages højde for, hvorfor du kan pakke den lige så hårdt som det kræves. Den er ikke fyldt før tasken er helt spændt ud.
 9. Der bør også være en del plads mellem skistøvler, lavineudstyr mv. til at pakke yderligere skitøj eller hverdagstøj. Du bør ikke være bange for at presse mange ting ned i tasken. Der er en kraftig lynlås og syninger, som sagtens kan holde til det.
 10. Hvis du skal have 2 par ski med, se da pkt. 4, for den afsluttende pakning.

Se vores Youtube kanal ud, for endnu flere produkt guides

Jeg håber at denne guide til at pakke din Douchebags skitaske har hjulpet dig til at kunne pakke mere effektivt og organiseret. Min erfaring er at tid brugt på at pakke ordentligt er godt givet ud i sidste ende. Man får en mere organiseret taske og en meget nemmere tur frem til sin destination.

Skriv kommentar

Din kurv

- +
Din kurv er tom...