Gå til indhold
Oakley Prizm – Ny linse fra Oakley - Steep & Deep

Oakley Prizm – Ny linse fra Oakley

Oakley lancerede for et par år tilbage Oakley Prizm linser, som var, og er, en revolutionerende linse. Og de fortsætter med at forbedre udvalget og teknologien. Oakley Prizm giver dig et bedre udsyn i et bredere spektre af lysforhold. Det betyder på almindelig dansk at du ikke længere behøver bekymre dig om at skifte linser, hvis vejret skifter i løbet af dagen. Oakley Prizm holder dig kørende i al slags vejr.

Rent praktisk så fremhæves kontraster og synlighed i forskellige lysforhold. Prizm linserne er blevet skabt til at performe i forskellige lysforhold, så du kan undgå at skifte linse. Oakley Prizm gør det nemt at være dig. Uanset om du er skier eller snowboarder.

Danmarks bedste udvalg af Oakley Prizm goggles:

Oakley Prizm linser

oakley-prizm-linser

Prizm Black Iridium

Hovedsageligt til skarpt solskin. Men som du kan se længere nede i artiklen, vil Prizm Black Iridium også fungere mere end glimrende i mere overskyet vejr.

Prizm Sapphire Iridium

En allround linse, som er udviklet til at du aldrig behøver at spekulere på, hvilken linse du skal have i din goggle. Kan bruges hver eneste dag og giver dig en stærk performance i alt på nær det mest ekstreme vejr.

Prizm Torch Iridium

Allround linse, som giver samme performance og synsoplevelse som Prizm Sapphire og Prizm Jade. Skabt til at blive brugt hver dag, uanset vejr og lys. Den bedste allround linse på markedet.

Prizm Jade Iridium

Allround linse som er perfekt til alt andet end de allermest ekstreme vejrforhold. Til dig som vil have den bedste performance i et bredt spektre af vejrforhold.

Prizm Rose

Hovedsageligt linse til overskyet og snevejr, men virker i så bredt et spektre af lysforhold at vi næsten vil kalde den for en allround linse. Den er lidt lysere end de tre deciderede allround linser – og vil derfor være et rigtigt godt udgangspunkt, hvis du primært står på ski i Skandinavien hvor solen ikke er lige så skarp og stærk som i alperne.

Vores erfaringer: Vi har fundet at Prizm Rose er rigtigt god i overgangen fra lys og skygge. Linsen kan praktisk talt bruges i al slags vejr på nær i den skarpe forårssol på en gletscher, hvor linsen lukker for meget lys ind.

Prizm Hi Pink Iridium

Er den lyseste af alle Oakley Prizm linser, og derfor også den bedste til kraftigt snevejr og tåge. Samtidigt er den ligesom Prizm Rose god til de svagere sol- og lysforhold som findes i skandinavien om vinteren. Ved at kombinere en lys linse med Prizm teknologiens evne til at fremhæve kontraster og farver er Prizm Hi Pink Iridium utroligt god i overgangen fra lys til skygge.

Stort udvalg af Oakley goggles:

Video

Finder du ikke præcist den linse du søger på ovenstående link, kontakt os på mail@blacksnow.dk. Vi kan skaffe præcist den prizm linse du ønsker!

Hvad er Oakley Prizm?

Vi fik Jesper Norén fra Oakley Skandinavien til at give dig en hurtig introduktion til Oakley Prizm og fortælle lidt om, hvorfor de bare er lidt bedre end andre gode linser. Se den korte og informative video ved at klikke på billedet lige herunder.

Prizm sammenlignet med andre linser

På billedet herunder, kan du se i hvor bredt et spektre af lysforhold de tre forskellige Prizm linser fungerer sammenlignet med Oakleys almindelige linser (som også er ekstremt skarpe og gode linser). Oakley Prizm er bare niveauer over andre gode linser.

oakley-linser-sammenligning

Den helt store fordel ved Oakley Prizm linser er at linserne giver et skarpt og klart udsyn i et bredere spektre af lysforhold, således at du ikke vil blive så kraftigt påvirket af skift i vejret. Det vil primært være nødvendigt at skifte linser ved markante skift i vejret – med allround modellerne (se højere oppe), bør du kunne klare dig i det meste vejr og lys uden at skifte linse.

Fra de professionelle

Hvis ikke du tror på mig, så skal du tro på de professionelle. Se bare hvad en af verdens bedste snowboardere, Jake Blauvelt, siger:

Flat light is a snowboarder’s worst nightmare. The snow blends into the sky and you get that sense of vertigo, but Prizm brings out all the features within the slope and it really helps you feel confident.

Forrige artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter