Oakley har som sædvanligt noget helt nyt oppe i ærmet. Sidste år var det Prizm Inferno, i år hedder deres nye linse Oakley Prizm React. Med denne linse, og goggle, kan du skifte mellem tre forskellige linser, uden at skifte linse. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rigtigt nok. Med et tryk på en knap, kan du skifte til den perfekte linse til vejret.

Hvad er Oakley Prizm React?

Prizm React er en elektrokromatisk linse. Det er en revolutionerende linseteknologi, som er designet til at tilpasse sig vejrforholdene på sekunder. Alt du skal gøre er at trykke på en knap. Uanset hvilke vejr- og lysforhold, som du oplever på bjerget kan du få den helt rigtige linse til forholdene. I den nye Prizm React bliver det muligt at skifte mellem følgende linser:

  • Prizm Rose til snevejr, overskyede dage og tåge
  • Prizm Torch Iridium for skiftende vejr med skyer og lidt sol
  • Prizm Black Iridium til solskinsdagene

Med tre forskellige linseoptioner, i én linse, er der ikke noget som står i vejen for at du kan være på bjerget hele dagen.

Oakley-prizm-react

Hvor kan den fås?

Du vil naturligvis kunne købe Oakley Prizm React på Blacksnow.dk til vintersæsonen 2018/2019. Selve teknologien vil kun blive tilgængelig i deres nye model Oakley Fall Line XL, som er en videreudvikling af deres populære Fall Line goggles. Denne nyhed er den største fra Oakleys stand nede på den internationale sportsudstyr messe ISPO i München.

Køb Oakley Goggles her

Andre nyheder

Derudover så bliver det spændende at følge alle Oakley atleterne til det kommende Vinter OL i Sydkorea, hvor de alle vil køre med den nye Harmony Fade kollektion, som skal illustrere det kæmpe arbejde, som hver eneste atlet har ligget i deres sport for at nå til de olympiske lege. Til næste sæson vil det også være muligt at få den populære Liner Miner goggle i en mindre version Liner Miner XM og en model til de helt unge med Liner Miner Youth.