Vi tog til ISPO 2014 i München for at tage et kig på alt det nye gear, som du kan forvente at se på shoppen til næste sæson.

Her har vi taget et kig på Armada Skis og deres voksende udvalg af ski, skitøj og accessories. Fra at være startet som et undergrundsfirma, der blot lavede freestyle ski, har de udviklet og udviklet på deres repertoire, så de nærmest har alt i skiudstyr.

Der er en masse spændende nyheder fra Armada Skis til sæsonen 14/15. Her er et kort overblik over de væsentlige nyheder der vil være at finde hos Armada Skis:

  • Armada JJ – Er for første gang i 7 år blevet ændret. Skiens kontaktpunkter er blevet flyttet, for at giver en længere svingradius og højere stabilitet.
  • Armada BDOG – Phil Casabon aka. B-DOG har fået sin egen pro-model. Mere behøves der vist ikke sige.
  • Armada Declivity – Første skitouring/randonné ski fra Armada. Let på vejen op og burly på vejen ned. Udviklet med JP Auclair
  • Armada & Real Tree Co-Lab – Armada har valgt at designe en del af deres skitøj og skihandsker i samarbejde med det canadiske Real Tree, som laver det mest autentiske camoflage gear i verden. Tidligere forbeholdt jægere. Nu også tilgængeligt for skiere.

ARMADA OFFPISTE SKI

Christian vil i videoen herunder forklare om nogle af de nye tiltag og det brede spektre af offpiste ski, som Armada tilbyder. De væsentligste ændringer er som nævnt ovenfor ændringer i Armada JJ’s kontaktpunkter og de to nye randonné ski.

ARMADA FREESTYLE SKI

Til den kommende sæson vil der være et endnu større udbud af freestyle og twintip ski fra Armada. Deres kendte modeller som Armada AR7 og Armada THall bliver suppleret af nyere og mere progressive ski, som Henrik Harlaut og Phil Casabons, Armada Al Dente og Armada BDOG.

ARMADA OUTERWEAR

Til næste sæson er der masser af nyheder fra Armada. Bl.a. deres samarbejde med Real Tree omkring det autentiske camo design. Udover det, så har vi taget et kig på en af de helt populære modeller i år, Henrik Harlauts pro model jakke.

ARMADA SKIS 2014/15

Der er ingen tvivl om Armada er blevet en større og større spiller på det internationale skimarked og med det som vi har set på ISPO, så er vi ikke i tvivl om at det fortsætter. Du vil derfor fortsat finde et stort, og voksende, udvalg af Armada Skis på Blacksnow.dk.

Find alt vores gear fra Armada Skis her