Gå til indhold
Hvordan passer Oakley goggles med din skihjelm? - Steep & Deep

Hvordan passer Oakley goggles med din skihjelm?

Find ud af hvilke Oakley goggles, der har det perfekte fit sammen din hjelm. Eller omvendt, se hvilken hjelm du skal vælge for at få et optimalt fit sammen med dine Oakley goggles.

Oakley goggles fit med skihjelm

Oakley har testet deres goggles og deres fit sammen med de bedste skihjelme på markedet. Dermed kan du se lige præcist hvilke goggles og hjelme, der passer sammen. Listen er naturligvis ikke fuldstændig, men det er et godt udgangspunkt og har testet de mest populære hjelme på markedet. Da listen er blevet lavet af Oakley selv, har vi naturligvis set os nødsaget til at teste fittet i de hjelme, hvor vi har haft mulighed for det. Og vi er blevet overbevist om at oversigten er præcis.

Sådan skal oversigten forstås:

Good Fit: Goggles vil passe godt sammen med hjelmens form. Optimeret fit varierer efter hoved og ansigtsform.

Optimal Fit: Goggles og hjelmkombination har været optimal under alle tests.

Danmarks største udvalg af Oakley goggles

*Tryk på billedet for at se originalfilen. 

Vi håber på at denne oversigt kan hjælpe dig til at finde de goggles som passer perfekt til din hjelm eller den hjelm som passer perfekt til dine goggles. Oprindeligt er denne liste blevet lavet kun os butiksansatte, så vi kan hjælpe dig, men vi tænker; hvorfor holde den væk, når vi kan offentliggøre den og gøre livet endnu nemmere for dig.

Om Oakley goggles

Hos Blacksnow har vi fra starten haft et bredt udvalg af Oakley goggles. Det var en af vores første prioriteter at få ind i butikken. Vi vidste fra os selv at Oakley er garant for kvalitet, pålidelighed og performance.

oakley paddy graham

Det er ikke uden grund at goggles fra Oakley er markedsførende. Deres mange modeller passer til praktisk talt alles ansigter og når deres R&D afdelingen kommer ud med en ny teknologi er det typisk revolutionerende. Tænk bare på, hvad Oakley Prizm har gjort for goggles linser (Hvis ikke du ved, hvad Oakley Prizm er).

Samtidigt har Oakley et stort udvalg af ekstra linser, så du altid kan finde den rigtige linse til vejret og lyset. Uanset om det sner, regner eller solen skinner fra en skyfri himmel.

Forrige artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter