Som inspiration til dig, har vi forsøgt at samle 20 af vores mest populære julegaver produkter. Vi håber at du kan bruge artiklen til at finde den perfekte julegave til den ski- eller snowboardtossede ven eller familiemedlem. Julegaverne vil være opdelt efter prisniveau, så du hurtigt kan finde gear i det prisleje, som du gerne vil bruge på julegaven!

250-600 kr

Armada Tremor Luffer 2018 – 569 kr

Varme og komfortable luffer til de koldere dage på bjerget. Med iøjnefaldende designs i to modeller. Fås i alle størrelser fra S til XL.

armada-tremor-luffer-2018

bigbtn

Mons Royale Santa Rosa Hinge Balaclava – 249 kr

Balaclavaer vil blive din mest elskede accessories. Når vinden og sneen fyer beskytter Balaclavaen dit ansigt kulde. Let og åndbar. One size fits all og fås i tre forskellige farver.

mons-royale-santa-rosa-hinge-balaclava-2018

bigbtn

Planks Hand of Shred Hoodie – 559 kr

Lavet i kraftige materialer for at den er perfekt til ski. Både varmere og mere holdbar end almindelige hoodies. James Woodsy’s favorit hoodie til at shredde i snowparks over hele verden. Fås i én farve og i alle størrelser + en en tall-version som er ekstra lang.

planks-hand-of-shred-hættetrøje-2018

bigbtn

Douchebags The Vain Toilettaske – 499 kr

En meget stilfuld toilettaske i PU-læder med opdelte rum for nem og hurtig organisering af dine toiletsager. Til dig som ikke længere vil være pinlig berørt over din toilettaske.

douchebags-the-vain-washbag

bigbtn

Oakley Factory Park Skihandsker – 349 kr

Igennem flere år en af vores mest populære produkter. Det er tynd og tætsiddende handske til varmere dage på bjerget. Giver et sikkert grab om ski/snowboard eller skistave. Fås i fem forskellige farver i alle størrelser.

oakley-factory-park-skihandsker-2018

bigbtn

600 – 1200 kr

Oakley O2 XL goggles – 819 kr

Klassisk Oakley goggle med et komfortabel fit. Genial pasform, som matcher alle førende skihjelme på markedet. Klassisk skarp Oakley linse og kvalitet til en god pris.

Skærmbillede 2017-12-12 kl. 16.44.49

bigbtn

Hestra Heli Ski 3-finger Skihandsker – 1099 kr

Verdens bedste skihandske i en 3-finger model. Varm, slidstærk og holdbar. En kombination af en luffe og skihandske for god fingerfærdighed og varme. Kan holde for evigt, hvis du tager godt hånd om læderet. Fås i tre farver og seks forskellige størrelser.

hestra-army-leather-heli-ski-3-finger

bigbtn

Douchebags Hugger 30L – 1199 kr

Med afstand vores mest populære taske fra Douchebags. Den rummelige 30L taske er godkendt til at fungere som indchecket bagage i alle fly. Sidder komfortabelt på ryggen og er rummelig nok til at kunne bruges til hverdag. Til skole, arbejde eller sport. Fås i to forskellige farver.

hugger-30l-2015

bigbtn

Mons Royale Yotei Powder Hood Mellemlag – 799 kr

En mellemting mellem baselayer og midlayer. Med en tætsiddende hætte til at beskytte mod vind og vejr. 100% i merinould for maksimal komfort og naturlige temperaturregulerende egenskaber. Fås i fire forskellige farver i størrelserne S-XL.

mons-royale-yotei-powder-hood-mellemlag-2018

bigbtn

Black Crows Duos Freebird Skistave – 849 kr

Letvægts skistav, som er designet og skabt til offpiste skiløb. Det er en teleskop skistav, som kan varieres i længden. Med ekstra langt greb for maksimal komfort til skitouring og randonne.

black-crows-duos-freebird-skistav

bigbtn

1200 – 2000 kr

The Douchebag Skitaske – 1899 kr

Verdens bedste skitaske. Intet mindre. Du kan pakke to par ski eller snowboard + en masse ekstra ski gear i tasken. Kan rulles sammen, så den fylder ingenting i skabet og kan tilpasses længden på dine ski eller snowboard. Fås i tre forskellige farver.
the-douchebag

bigbtn

Dragon NFX2 Goggles – 1499 kr

Stilfulde og frameless goggles fra amerikanske Dragons. Fås i tre forskellige pro models fra Jossi Wells, Blake Paul og Chris Benchetler. Lynhurtigt linseskift, to medfølgende linser og LumaLens teknologi for stærkere kontraster og skarpere farver.

dragon-nfx2-goggles-2018

bigbtn

POC Auric Cut Skihjelm – 1249 kr

En alsidig og sikkerhedsgodkendt skihjelm med et simpelt skandinavisk design. Hjelmen er udviklet til både skiløbere og snowboardere. Størrelsen kan justeres, så den passer perfekt til dit hovede. Fås i alle størrelser og 6 forskellige farver.

poc-auric-cut-skihjelm

bigbtn

Oakley Flight Deck XM Goggles (Prizm linse) – 1959 kr

Vores måske mest populære goggle. Med den skarpe og revolutionerende Oakley Prizm linse (Herunder i Prizm Torch model). Flight Deck XM har et medium fit, sidder perfekt med alle førende skihjelme på markedet og giver dig et stort udsynsfelt.

oakley-flight-deck-xm-matte-black-prizm-torch-iridium

bigbtn

POC Spine VPD AirVest – 1249 kr

Sikkert, let og komfortabelt. Alt hvad du har brug for i et rygskjold. Er også godkendt til motorcykelbrug. Fås i alle størrelser. Vesten kan nemt vaskes og selve beskyttelsespladen tilpasser sig din krop.

poc-spine-vpd-airvest-rygskjold

bigbtn

2000 – 5000 kr

Sweet Protection Trooper MIPS Skihjelm – 2299 kr

Hjelmen som bruges af verdens bedste skiere og snowboardere. Carbonforstærket, justerbart fit og med rotationelt MIPS-system for maksimal sikkerhed. Fås i 3 forskellige farver og alle størrelser.

sweet-protection-trooper-mips-skihjelm-2018

bigbtn

Full Tilt Descendant 8 Skistøvler – 2999 kr

Full Tilt er kendt for deres freestyle støvler, men disse all mountain støvler med et stivere flex er også blevet en favorit på kort tid. Støvlen har et bredere fit, så komforten er i top. Et naturligt flex for maksimal respons og styringsevner. Fås i de mest gængse størrelser.

full-tilt-descendant-8-skistovler-2018

bigbtn

Oakley Airbrake XL Goggles – 2709 kr

Den populære Oakley Airbrake er blevet opdateret. Stadig det samme lynhurtige linseskift, men nu med et oversized fit. Passer med alle førende skihjelme på markedet og kommer med to forskellige Prizm linser, så du altid har den perfekte linse uanset vejret. Al den bedste teknologi samlet i én goggle.

oakley-airbrake-xl-goggles-jet-black-prizm-torch-prizm-sapphire

bigbtn

Armada Renard Softshell Jakke 2018 – 3439 kr

En teknisk softshell jakke, som er vandtæt, ekstremt åndbar og har et regular fit. Den kan bruges som mellemlag eller som skijakke. Perfekt til aktive dage på bjerget, hvor du har brug for maksimal holdbarhed. Skabt til funktionalitet. Fås i størrelserne M til XL.

armada-renard-softshell-jakke-2018

bigbtn

Sweet Protection Mother Goose Dunjakke – 2799 kr

Det varmeste mellemlag i butikken. Den store dunjakke er perfekt til at trække henover din skijakke når det bliver rigtigt koldt. Er vandafvisende og kan pakkes sammen til næsten ingenting, så den passer perfekt i rygsækken. Undgå at blive kold og træt med Mother Goose jakken. Fås i den viste farve i medium og large.

sweet-protection-mother-goose-dunjakke-2018

bigbtn

Afslutning

Vi håber at vores inspirationsartikel hjalp dig til at finde den perfekte julegave til en god ven eller et familiemedlem. Hvis du er tvivl om noget er du altid velkommen til at sende os en e-mail på mail@blacksnow.dk. Vi svarer hurtigt og flinkt :) Hvis ikke vi hører fra dig, så glædelig jul!