Douchebags er et navn, som i mange år var stærkt forbundet med lidt smarte typer i byen, det er dog skiftet markant de seneste år. Især for folk i ski og snowboardbranchen. Her bliver navnet Douchebags i stedet associeret med rygsække, rejsetasker og skitasker i højeste kvalitet. Douchebags har fra dag ét lagt stor vægt på at deres tasker bringer noget nyt med ind på markedet. De skulle i alle kategorier være de bedste. Det har lykkedes for dem. Således også med deres nye tasker, som netop er blevet lanceret.

Douchebags lifestyle tasker

De er trådt ind på lifestyle markedet med tre forskellige nyheder. Du kan få laptop-case, en toilettaske og smart duffelbag. Se dem allesammen herunder.

The Hacker

Næsten alle bringer deres computer med på farten. For at kunne gøre det sikkert og komfortabelt, har du brug for en praktisk computertaske. Gerne en som har plads til mere end bare computeren. Og en som beskytter computeren, hvis du skulle tabe den eller lignende. Derfor har Douchebags lavet The Hacker. Rent faktisk er det en to-delt taske. Den ene del er selve computertasken, hvor du opbevarer din laptop.

douchebags-the-hacker-computertaske

Den fås til både 13 tommer og 15 tommer laptops. Derudover får du en mindre essentials case, hvor du kan opbevare alle de smådele, som er, ja, essentielle. Det er smart, det er praktisk og klassisk Douchebags, så er det skide lækkert at se og røre ved.

Fås i 13 tommer og 15 tommer

Pris: 1199 kr

Tjek The Hacker ud ved at følge linket

The Carryall 65L

Dufflebag’en over alle dufflebags. Douchebags er trådt ind i markedet for Dufflebags med deres Carryall 65L (Fås også som Carryall 40L). Det er din nye do-it-all taske. Den kan bruges til hverdag, arbejde og ikke mindst som den ultimative rejsetaske. Du kan pakke næsten uendelige mængder gear, tøj og accessories ned i tasken. Den er nem at bære; enten over den ene skulder eller på ryggen over begge skuldre.

douchebags-carryall

Tasken har en EVA-plade, som gør den komfortabel på farten. Som altid, så har også The Carryall hook-up systemet, så du kan sætte den sammen med andre Douchebags tasker for at lette din rejse endnu mere.

Fås i 40L og 65L

Pris: 1399 / 1549 kr

Læs meget mere om enten The Carryall 40L eller The Carryall 65L på hjemmesiden

Så meget kan du pakke i Dufflebag’en

The Vain

Den sidste nyhed skiller sig markant ud fra de andre og fra Douchebags tidligere tasker, men alligevel har de så meget tilfælles. The Vain er en toilettaske, hvor du kan have alle dine toiletsager samlet i flot taske. Nu behøver du ikke længere pakke det hele ned i plastiskpose, eller hvordan du har transporteret det rundt før i tiden. The Vain gør det nemt, bekvemt og ikke mindst flot at have dine toiletsager med på farten. Tasken har inddelte rum, så du hurtigt kan finde lige det du har brug.

douchebags-the-vain-washbag