Oakley Goggles

Filter

VISER 1 - 24 AF 47 PRODUKTER

Bredt udvalg i de bedste og fedeste Oakley goggles. Vi har siden dag 1 haft et stort sortiment af Oakley goggles til dig. 

LÆR MERE OM OAKLEY GOGGLES

Er du til kvalitet, lækkert design og den nyeste teknologi, så bør du alvorligt overveje om ikke det er et par Oakley goggles, som skal være din bedste ven på årets skiferie.

VORES FORSKELLIGE OAKLEY GOGGLES

Her finder du en oversigt over vores mange forskellige Oakley goggles. Vi vil gennemgå deres egenskaber, fordele og features. Fælles for dem alle er en passion for kvalitet og optisk teknologi. Det skarpe og klare udsyn har altid været et varemærke for Oakley goggles.

OAKLEY 02 XL

Leder du efter en kvalitetsgoggles, som giver dig et ubegrænset udsyn, med et prisskilt som ikke vil slå dig ned af stolen? Så skal du ikke kigge længere end til Oakley 02 XL. Den stilede goggle med den store linse giver dig et ubegrænset perifært udsyn og et strømlinet look. Oakley 02 XL har et komfortabelt fit og effektiv anti-dug teknologi. Passer også til alle dig som skal have briller under dine Oakley goggles.

Køb Oakley 02 XL goggles her

OAKLEY A-FRAME

Oakley A-Frame er en klassisk Oakley goggle, som gennem årene har fået mange fans verden over. Med sin effektive ventilation, behagelige pasform og effektive anti-dug teknologi er Oakley A-Frame indbegrebet af komfort. Den skarpe linse giver et godt udsyn, hvis skarphed er sikret af Oakley HDO. Linsen giver 100% UV-beskyttelse og lever op til alle sikkerhedstests fra ANSI. Den holdbare linse og fleksible frame beskytter dit ansigt mod stød og slag. En komfortabel goggle med et klassisk og stilet design.

Her kan du købe Oakley A-Frame goggles

OAKLEY AIRBRAKE

Oakley Airbrake er revolutionerende goggles. Som så mange gange før var Oakley på forkant med teknologien og offentliggjorde deres Oakley Airbrake goggle, som har verdens hurtigste linseskift. I løbet af ingen tid, kan du skifte linse, så du altid har den rigtige linse uanset vejrforhold. Med et par Oakley Airbrake får du altid to par linser med i købet. Det moderne design matcher Oakley Airbrakes funktionalitet. De har et behageligt fit på ansigtet og O Matter framen beskytter dit ansigt. Den store og skarpe linse giver et stort udsynsfelt.

Alle vores Oakley Airbrake lige her

OAKLEY CANOPY

Oakley Canopy er Oakleys første oversized goggles. Vil du have et ubegrænset synsfelt, så er det Oakley Canopy som du skal gå efter. Den store goggle har Oakleys største linse. Den store goggle sidder ekstremt komfortabelt på ansigtet, både med og uden hjelm. Den bløde fleece foam sørger for komfort og suger sveden til sig på de varmere dage. Oakley Canopy er til dig som ikke vil have nogle restriktioner.

Stort udvalg af oversized Oakley Canopy goggles

OAKLEY CROWBAR

Oakley Crowbar er anden klassisk Oakley goggle, som findes i et hav af forskellige versioner. Oakley Crowbar er kendt for dens specielle design, hvor strappen sidder på framen udenfor linsen. Dette giver et bredere udsynsfelt og en frame som fordeler trykket på ansigtet. Oakley Crowbar har Oakley HDO linse, ders bedste anti-dug teknologi og et ekstremt komfortabelt fit. Samtidigt passer Oakley Crowbar rigtigt godt med de fleste skihjelme, uanset om du har goggles inde under eller uden på.

En klassisker - Se alle vores Oakley Crowbar her

OAKLEY ELEVATE

Oakley Elevate er skabt med det ene mål for øje at skabe en ekstremt komfortabel goggle. Dens strap-outriggers fordeler trykket på ansigtet og med Oakley Elevates interne skelet support system minimeres trykket på næsen, så du altid har en optimal luftgennemgang. Oakley Elevate sidder ikke super stramt, men bare super behageligt og giver et godt udsyn. De er skabt til small-medium ansigter, hvilket gør at både herrer og damer over hele verden kører med de smækre goggles

OAKLEY SPLICE

Oakley Splice er et par moderne goggles med en større pasform som især passer til dig med et medium-large ansigt. Dens specielle konstruktion omkring næsen giver et super godt airflow, som sikrer din vejrtrækning til hver en tid. Oakley Splice har et enormt udsynsfelt, især perifært, grundet dens strap outriggers, som også et med til at give Oakley Splice dens komfortable fit på ansigtet. En high performance goggle, som er spækket med den mest avancerede teknologi.

Stort udvalg i Oakley Splice her

OAKLEY STOCKHOLM

En goggle som er udviklet specifikt til kvinder. Oakley Stockholm passer perfekt til kvinders ansigt og giver dig alle de funktioner som du har brug for og ønsker af et par goggles. Dens komfortable fit gør at du kan have dem på hele dagen, hver dag. Den skarpe dobbelt linse, med effektiv anti-dug teknologi holder dit udsyn skarpt og klart hele dagen. Og så sidder Oakley Stockholm utroligt godt sammen med en sikker skihjelm.

OAKLEY GOGGLES HOS BLACKSNOW

Det er de Oakley goggles, som vi har valgt at føre. Vi har valgt disse modeller, da det de mest alsidige og funktionelle goggles, med andre ord de bedste og mest populære Oakley goggles.

Martin fra Blacksnow kører selv med Oakley goggles:

Jeg har tidligere kørt med andre goggles end Oakley goggles, men nu holder jeg fast i Oakley. Deres udsyn, komfort og stil er i en klasse for sig.

TEKNOLOGIEN BAG

Oakley er altid på forkant med teknologien og forsøger altid at skabe nye og innovatie løsninger, som kan gøre Oakley goggles endnu bedre.

SWITCHLOCK

Oakley Airbrake var den første goggle, med et lynhurtigt og simpelt linseskift. Oakley kalder linseskiftesystemet for Switchlock. Med et par Oakley Airbrake kan du skifte linse på vejen op i liften, så du altid er beredt på ændringer i lys og vejr og har den bedste linse til forholdene.

OAKLEY HDO

Oakley HDO, eller Oakley High Definition Optics, er Oakleys betegnelse for deres samlede linseteknologi, som giver et optisk korrekt udsyn og komplet UV-beskyttelse mod alle de skadelige UV-stråler. Lagene i linserne er bundet sammen på et molekylært niveau, hvilket gør Oakley linser særdeles modstandsdygtige overfor slitage. Oakley HDO overgår alle kravene i tests fra ANSI. 

O MATTER FRAME

O Matter framen som findes i alle Oakley goggles er en ekstremt funktionel og teknisk frame. Dens lette materiale giver dine øjne beskyttelse mod slag og stød. Samtidigt er det utroligt holdbart og slitage bliver aldrig et emne. Den fleksible frame giver Oakley goggles deres behagelige og komfortable pasform.

OAKLEY IRIDIUM

Oakley Iridium belægning forbedrer linsens evne til at fremhæve kontraster og minimerer genskin fra sneen og den skarpe sol. Det er en metalbelægning, som er bundet sammen med linsen på et molekylært niveau og slides dermed ikke af.

EKSTRA LINSE TIL OAKLEY GOGGLES

Har du brug for en ny linse eller vil du gerne have en ekstra linse til dine Oakley goggles? Vi kan skaffe alle Oakley linser hjem i løbet af et par dage. Så har du et specielt ønske, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan fanges på mail@blacksnow.dk eller +45 61616195.