Goggles med spejlglas

Filter

Kategori

Pris

VISER 1 - 24 AF 132 PRODUKTER

---

Kæmpe udvalg af goggles med spejlglas. Skjul dine øjne bag et spejlglas. Det reflekterende glas ser rigtigt fedt ud og virker effektivt til at skærme for solen. Alle vores goggles er kvalitetsprodukter fra førende brands som Oakley, Dragon, Electric, Spy og POC.

GOGGLES MED SPEJLGLAS / SPEJLLINSE

Det er utroligt populært til ski goggles fordi at det virker, og fordi det ser rigtigt fedt ud. Spejlglas i goggles gør at folk ikke kan se dine øjne og lyset reflekteres i linsen. Der kan være stor forskel på spejllinserne, og de kommer i mange farver og udformninger. Fælles for dem alle er dog er de virker effektivt til at skærme mod solens stråler - og andre nysgerrige blikke. Skjul øjnene effektivt bag spejlglas eller spejllinser.

Vi har et stort udvalg af goggles med spejlglas hos Blacksnow. Du finder et væld af goggles fra førende producenter. Vi fører udelukkende goggles i højeste kvalitet. Du kan sagtens finde billigere goggles andre steder, men bedre goggles finder du ikke. Hvis du leder efter et par gode goggles med spejlglas, så er det her hos at du finder dem.