GORE-TEX Skibukser

Filter

Kun tilbudsvarer

Pris

Åndbarhed

Vandtæthed

VISER 1 - 24 AF 29 PRODUKTER

---

GORE-TEX SKIBUKSER

GORE-TEX er navnet på et af verdens førende outdoor brands og navnet på den membran, som verdens førende firmaer bruger i deres outdoor-, snowboard- og skitøj. Helt basalt så er GORE-TEX en PTFE membran (som også er belægning på stegepander). GORE-TEX er et stærkt, elastisk og utroligt modsatndsdygtigt overfor rigtigt mange kemikalier. Det som gøre GORE-TEX oplagt til skibukser og andet skitøj er at membranen er semipermeabel (halvgennemtrængelig).

Den ekstremt tynde membran sørger derfor for at vand på dråbeform ikke kan passere igennem, mens vand på dampform uden problemer kan passere membranen. Det giver den exceptionelle kombination af vandafvisende egenskaber og åndbarhed. At skibukser er vandtætte og åndbare er ikke eksklusivt for GORE-TEX skibukser. GORE-TEX er bare meget bedre.

Lær mere om teknikken bag GORE-TEX membranen her

HVORFOR ER DET BEDRE?

Da GORE-TEX er en del af materialet, kan en GORE-TEX membran aldrig vaskes af, i modsætning til billigere coatings og membraner. Samtidigt så har GORE-TEX aldrig set sig nødsaget til at oplyse om vandsøjletryk (test for de vandafvisende egenskaber), da navnet i sig selv er nok. Gennem de sidste 50 år har GORE-TEX perfektioneret deres teknik og er fortsat den førende membran i verden.

Vi er stolte over at have et bredt udvalg af GORE-TEX skibukser, da de alle mere end lever op til vores krav om ekstrem høj funktionalitet og egenskaber. Det er også derfor at vores mand i marken (nok nærmere mand på bjerget), Martin altid kører med GORE-TEX skitøj.

Se også vores udvalg af GORE-TEX skijakker