KATEGORIER
 
GoPro HERO4 Black Forstør
GoPro HERO4 Black GoPro HERO4 Black GoPro HERO4 Black GoPro HERO4 Black GoPro HERO4 Black GoPro HERO4 Black
GoPro HERO4 Black

GoPro HERO4 Black

4 099,00 kr

GoPro HERO4 Black er verdens mest avancerede og kraftigste actionkamera. Forbedret billedkvalitet, dobbelt så kraftig processor og 2x hurtigere video frame rates. GoPro HERO4 Black er en kraftig opdatering.

læs mere

Længere leveringstid : 
3-7 dages levering

gratis stickers i din ordre

Beskrivelse af GoPro HERO4 Black

KORT OG GODT

 • Verdens mest avancerede actionkamera
 • Kompatibel med alle GoPro Mounts
 • Emmy Prisvindende kamera

SPECIFIKATIONER

 • Video: 4K @ 30 fps / 2,7K @ 50 fps / 1440p @ 80 fps / 1080p @ 120 fps / 960p @ 120 fps / 720p @ 120fps
 • Vandtæt ned til 40m
 • Billede: 12 MP og op til 30 billeder per sekund
 • Night Photo og Night Lapse
 • Wi-Fi + Bluetooth
 • HiLight Tag
 • Superview
 • Auto Low Light Mode
 • Quikcapture
 • Protune til både video og billeder

GOPRO HERO4 BLACK

Endelig kan vi introducere det nye GoPro HERO4 Black. Det mest avancerede GoPro til dato. Det har fået endnu bedre billedkvalitet, en 2x mere kraftfuld processor og 2x hurtigere video frame rates. HERO4 Black tager den Emmy prisvindende GoPro performance til et helt nyt stadie. Fantastiske optagelser med 4K30 og 2.7K50 video og med 1080p120 kan du lave ekstreme slow mo i HD kvalitet. Nye Protune indstillinger til både billeder og video, lader dig manuelt styre farve, ISO, eksponering og mere. Vandtæt ned til 40m, 12 MP billeder med helt op til 30 billeder per sekund og forbedret lyd. GoPro er den ultimative kamera løsning.

HVAD FØLGER MED I PAKKEN?

 • GoPro HERO4 Black kamera
 • Standard Housing (Vandtæt ned til 40m)
 • Skeleton Backdoor
 • Rechargeable Battery
 • Flat mount
 • Curved mount
 • 3-way pivot arm (monterings hardware)
 • Quick release buckles
 • USB Cable

2X HURTIGERE

Med en dobbelt så kraftfuld processor, 2x hurtigere video frame rates og endnu bedre billedkvalitet end dens bedst sælgende forgænger, giver HERO4 Black dig billeder som er skarpere, rigere og mere detaljerede. Kombineret med nye kraftulde features og teknologier, forbedringer til lyd, brugervenlighed, wi-fi og meget mere. GoPro HERO4 Black er det mest avancerede og bedste performende GoPro nogensinde.

GoPro billede

4K30 - 4X BEDRE END 1080P

4K30, 2.7K50, 1080p120 - HERO4 Black er det første kamera af sin art til at kunne tilbyde ultrahøj opløsning og hurtige frame rates. Engang var det forbeholdt eksklusive kameraer, men ikke længere. GoPro HERO4 Black giver i sandhed professionel video kvalitet i en lille pakke. Fremragende klarhed, flydende slowmotion playback, biograf kvalitet videoer - HERO4 Black har det hele.

HURTIGE OG KRAFTULDE BILLEDER

Med 12MP burst mode op til 30 billeder per sek, kan du med HERO4 Black fange alle de øjeblikke du ikke vil misse. Fang et enkelt eller brug Time Lapse til at skyde billeder i et givet tidsinterval fra 0,5 til 60 sekunder. Fantastisk til gear-monterede skud når optageknappen er uden for rækkevidde.

NYE OPTAGELSER I MØRKET

Nu kan du fange nattehimlen på hel ny vis. De nye Night Photo og Night Lapse giver dig justerbare eksponeringsindstilliger på op til 30 sekunder for single eller time lapse billeder. Uanset om du tager billeder af mælkevejen eller hygge ved teltet, lader Night Photo og Nght Lapse dig fange billeder ved ekstremt lav lys som aldrig før.

GoPro HERO4 bluetooth

KONTROLLER, SE OG DEL MED INDBYGGET WI-FI OG BLUETOOTH

HERO4 Black har indbygget Wi-Fi og Bluetooth, hvilket tillader dig at forbinde til GoPro App, Smart Remote2 og mere. GoPro App tranformerer din telefon eller tablet til en live video fjernbetjening til dit kamera og giver dig fuld kontrol over alle funktioner, indstillinger, preview, playback og deling via SMS, e-mail, Facebook mv. Smart Remote lader dig styre flere kameraer på afstande op til 180m.

HILIGHT TAG DINE BEDSTE ØJEBLIKKE

HiLight Tag, en ny HERO4 feature, giver dig mulighed for at markere nøgleøjeblikke mens du optager, så du nemt kan finde frem til dine bedste optagelser efterfølgende. Det gør det meget hurtigere at afspille, redigere og dele gennem GoPro App eller GoPro studio. Tryk blot på den dedikerede knap på kameraet, Smart Remote eller brug GoPro App'en til at markere de bedst øjeblikke.

GoPro HERO4 hilight

VERDENS BREDESTE VIDEO

Hero4 Black har SuperView, en video mode som er eksklusiv for GoPro og giver dig mulighed for at fange de dybeste vidvinkel perspektiver. Du kan fange endnu mere af dig og dine omgivelser i samme billede, hvilket giver fængende og flotte billeder af alle dine eventyr.

AUTO LOW LIGHT MODE

Lad kameraet om at tænke for dig. Auto Low Light Mode skifter intelligent billedhastighed baseret på lysforholdene. Det er optimalt til optagelser med fladt og lavt lys og giver dig mulighed for at bevæge dig imellem lyse og mørke miljøer uden at skulle indstille kameraet.

QUIKCAPTURE

Vær parat til at fange ethvert spændende øjeblik med den nye QuikCapture mode. Det laver dit GoPro om til et en-knaps kamera, ved at lade dig tænde og starte optagelse automatisk med tryk på en knap. Tryk en gang for at optage video, tryk og hold i to sekunder for at fange Time Lapse billeder. Du behøver ikke længere bekymre dig om at misse et episk øjeblik.

Brugervenlighed

PROFESSIONEL LYD

Med et nye kraftfuldt lydsystem, fanger HERO4 Black ren og klar lyd. Dens state-of-the art mikrofon giver næsten 2x dynamisk range, mens en best-in-class lyd algoritme sørger for at dine optagelser lyder bedre og mere naturlige end nogensinde. Med dens nye ADC (Analog-to-digital converter) er HERO4 Black kompatbel med et bredere udvalg af professionelle eksterne mikrofoner. Fordybende stereo lydoptagelse og forbedret performance, uanset om du optager stemmer, akustisk jam eller et live show.

PROTUNE TIL BILLEDE OG VIDEO

Protune åbner for kameraets fulde potentiale ved at aflevere minimalt komprimeret, biograf-kaliber video optimeret til profesionelle produktioner. Det er med avancerede manuelle kontroller til foto og video. Bøj din kreativitet med justerbare indstillinger til farve, ISO, hvidbalance, skarphed og eksponering. Nyd den bedst mulige manuelle kontrol tilgængeligt i et GoPro kamera.

FORBEDRET KAMERA KONTROL

HERO4 Black har en ny dedikeret knap som giver hurtig adgang og indstilling af kameraindstillinger. Simple menuer gør navigationen mere intuitiv end nogensinde.

GOPRO APP + SOFTWARE

Udvid din GoPro oplevelse med den gratis GoPro app og GoPro Studio software. Med GoPro app'en kan du kontrollere dit kamera eksternt gennem telefon eller tablet. Du kan også se og dele dit materiale og se de bedste videoer fra GoPro's egen kanal. Brug GoPro Studio til at skabe dine egne GoPro videoer til deling med resten af verden.

Anmeldelser

2014-10-24

Verdens bedste kamera

Jeg har været så glad for mit kamera. Købte det i sidste uge, og har allerede fået skudt en masse fede videoer med kameraet. Jeg kan klart anbefale det nye Hero4.

tilføj anmeldelse !

Skriv en anmeldelse

GoPro HERO4 Black

GoPro HERO4 Black

GoPro HERO4 Black er verdens mest avancerede og kraftigste actionkamera. Forbedret billedkvalitet, dobbelt så kraftig processor og 2x hurtigere video frame rates. GoPro HERO4 Black er en kraftig opdatering.

Skriv en anmeldelse

Alternativer til GoPro HERO4 Black

Relaterede til GoPro HERO4 Black

Hey, har du også set dem her?