Med vores Sweet Protection skihjelm størrelsesguide kan du finde ud af, hvilken størrelse Sweet hjelm, som du har brug for. Sweet Protection har været så venlige at lave en meget præcist og overskuelig Sweet Protection skihjelm størrelsesguide. Derfor kan du nu være 100% sikker på at du finder den rette størrelse i din næste Sweet Protection skihjelm.

Køb en Sweet Protection skihjelm hos os – Altid fri fragt og hurtig levering

SWEET PROTECTION SKIHJELM STØRRELSESGUIDE

Herunder finder du den gode gode guide til størrelse af Sweet Protection skihjelm. Der er ingen grund til at du gætter dig frem til den rigtige størrelse, når du kan måle og finde din rigtige størrelse helt præcist. Øverst på størrelsesguiden ser du længde og bredde af deres forskellige skihjelme. Den vigtigste del af størrelseguiden er den nederste del, hvor du kan se, hvilken størrelse der passer til omkredsen på dit hovede.

Hos Sweet Protection kan du læse mere om hjelmsikkerhed og se deres fulde udvalg hjelme

Sweet Protection skihjelm størrelsesguide

SWEET PROTECTION

Sweet Protection er et norsk brand, som stammer fra de nordligste egne af det lange land. Helt deroppe, hvor der er evig sne og helt mørkt om vinteren. Vejret er hårdt og stiller store krav til skiudstyret – og lige netop derfor har Sweet Protection specialiseret sig i at lave skiudstyr med kvalitet, sikkerhed og funktionalitet i højsædet.

SWEET HJELM

En Sweet Protection skihjelm er altid fyldt med den nyeste og mest innovative teknologi, som sikrer dig en sikker og stærk skihjelm. Jeg kender personligt flere som har haft deres Sweet hjelm i et årti. Sweet Protection hjelme er dyrere end almindelige skihjelme, men der er en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet her! I sidste ende vil en Sweet hjelm være en god investering.

Sweet Protection skihjelme og skiudstyr er efterspurgt i hele verden. Netop pga. deres høje kvalitet og tekniske egenskaber.

Hos os finder du et bredt udvalg af Sweet Protection skitøj og skihjelme