Gå til indhold
Sådan virker Spy Optics Happy Linse - Steep & Deep

Sådan virker Spy Optics Happy Linse

I denne video kan du på et minut få et hurtigt overblik over, hvordan Spy Optics banebrydende Happy linse virker. Linsen som gør dig gladere og som gør det nemmere at se kontraster og terræn, når du er på ski eller snowboard.

TEKNIKKEN BAG SPY HAPPY LINSE

Sollys består af både gode og dårlige lysstråler. UV-lys og kortbølget blåt lys er skadeligt for øjnene. Det er de dårlige lysstråler. Studier viser at langbølget blåt lys giver en positiv virkning, når det rammer øjnene. Ifølge studierne gør disse lysstråler at du bliver i bedre humør og højere årvågenhed. Dette er de gode lysstråler.

Teknikken bag linsen fungerer som et filter for dine øjne. Det betyder at linsen tillader de gode stråler at komme igennem linsen, mens de dårlige lysstråler bliver blokeret. Det betyder at Spy Happy linsen er den eneste terapeutiske linse på markedet.

Som en bonus så giver linsen en utrolig farve- og kontastforbedrende visuel oplevelse. Sagt med andre ord, vil du se terrænet i et bedre lys med Spy Happy Lense. Hvis ikke du bliver glad af de gode lysstråler, så bliver du helt sikkert glad for den gode visuelle oplevelse som du får med Happy linsen.

Happy Lense er Spy’s svar på den mere velkendte Prizm linse fra Oakley og virker sammenligneligt.

Har du nogen spørgsmål til, hvordan Happy Lense virker, skal du være velkommen til at efterlade en kommentar i kommentarfeltet herunder.

 

Forrige artikel Top 5: Drømmedestinationer til skiferien!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævede felter