PLEJ DIT GORE-TEX

Ikke alene er GORE-TEX skitøj bygget til at holde, det er også nemt at holde rent og passe på det. Regelmæssigt pleje vil sikre den optimale performance og forlænge tøjets liv. Vær sikker på altid at følge producentens anvisninger. Du finder det typisk på mærket på indersiden.

PÅ UDKIG EFTER GORE-TEX?

Hos Blacksnow.dk elsker vi GORE-TEX og er meget imponeret over dets evne til at afvise alt! Derfor finder du hos os et bredt udvalg af følgende GORE-TEX varer:

Gore-Tex

VIDEO

Ham fyren er lettere ulidelig, til gengæld er videoen rigtigt nem at forstå og giver en effektiv visuel gennemgang af, hvordan du vasker og plejer dit GORE-TEX skitøj.

Inden du vasker dit skitøj, skal du lukke alle lynlåse fuldstændig. Samtidigt skal du fæstne alle straps og flapper.

VASK

Følg producentens anvisninger. Maskinvask på en permanent varm prescyklus (40 grader C). Brug en lille mængde flyende vaskemiddel. Rens to gange og minimér spinning for undgå at tøjet krøller. Brug ikke pulver vaskemiddel eller nogen produkter som indeholder skyllemiddel, conditioners, pletfjerner eller blegemiddel da det vil påvirke skitøjets performance. Vask ikke sammen med andet tøj, som er meget beskidt.

BLEGEMIDDEL

Brug ikke klorin blegemiddel.

TØRRING

Hæng dit skitøj til tørre eller tumble det på en varm og blid cyklus. Når det er tørt, skal du tørretumble tøjet i 20 minutter for at reaktivere dets “Durable water-repellent” (DWR) behandling på yderlaget.

STRYGNING

Hvis ikke du kan tørretumble tøjet, kan du stryge tøjet tørt på en blid indstilling (varm, ingen damp), ved at placere et håndklæde eller en klud mellem skitøjet og strygejernet. Dette vil hjælpe med til at genaktivere DWR behandlingen på dit skitøjs yderste lag.

DRY CLEANING

GORE-TEX anbefaler at du vasker skitøjet hjemme. Hvis professionel dry cleaning er nødvendig, skal du bede renseren om at bruge “clear distilled hydrocarbon solvent” til rensning og derefter spraye DWR på skitøjet yderlag inden tørring. Følge anvisningerne i tøjet.

VANDAFVISENDE BEHANDLING

Når det vandafvisende behandling fra fabrikken ikke længere kan reaktiveres, kan du anvende en vandafvisende behandling, som fås enten som spray eller til at vaske ind i produktets yderlag.