For at gøre Dynafit bindinger mere tilgængelige for alle skiløbere (hvilket vi synes de bør være), har Dynafit lavet en serie af informative videoer omkring, hvordan du bruger deres forskellige bindinger. Her kan du se og lære fra alle de korte og præcise videoer. Vi har samlet alle de vigtigste videoer her i artiklen.

Danmarks eneste forhandler af Dynafit bindinger

HOW TO: SÅDAN BRUGER DU DYNAFIT BINDINGER

Her vil du kunne se de forskellige videoer, som er lavet til at gælde for den enkelte binding, da der er forskellige muligheder og specifikationer ved de enkelte bindinger.

Vi har skrevet en dybdegående artikel om ski randonne og skitouring

DYNAFIT BEAST 16 VIDEO

(Tryk på billedet for se video)

Dynafit Beast 16 er verdens mest freeride orienterede ski randonnee binding. Bindingen er TÜV godkendt og bliver brugt af verdens bedste freeridere når de filmer til skifilm dybt inde i offpisten. Bindingen giver dig mulighed for let at hike op af de stejleste bjerge og for at kunne charge 100% på vejen ned.

Du kan købe Dynafit Beast 16 og læse om alle specifikationer her

DYNAFIT BEAST 14 VIDEO

(Tryk på billedet for se video)

Dynafit Beast 14 er også en freeride randonne binding, men i en lidt lettere version, med det nye Radical 2 frontstykke. Bindingen er også TÜV godkendt og har som navnet antyder en DIN op til 14. Bindingen giver dig mulighed for at hike let og hurtigt op af bjerget og charge hårdt på nedfarten.

Obs.: Danmarksmesteren i Freeride 2016 kører altid på en Dynafit Beast 14. Følg linket og læs mere om den alsidige randonne binding.

toby-freeride-dynafit-beast-14

DYNAFIT RADICAL 2 VIDEO

Den opdaterede version af Dynafits originale freeride randonne binding. Nu med roterende frontstykke, TÜV godkendelse og bevægeligt bagstykke. En binding, som giver dig det bedste af begge verdener. Gå-funktionen har flere indstillingsmuligheder end Beast bindingerne og den relativt høje DIN (op til 12), holder dig effektivt i bindingen i al slags sne.

Læs og lær alt om Dynafit Radical 2 her

Bonus: Radical 2 er medejer Martin Schøbers foretrukne skibinding.

DYNAFIT TLT SUPERLITE 2.0 VIDEO

Verdens letteste randonne binding med justerbar DIN. Skal bindingerne være lettere får du ingen sikker release. Bindingen vil i stedet primært skulle være låst. TLT Superlite 2.0 giver dig mulighed for at gå op lynhurtigt op af bjerget og samtidigit have sikkerheden i en justerbar DIN-justering. En alsidig randonne binding med fokus på at gå op.