Her har vi samlet alle Oakley Airwave manualer, så du hurtigt og nemt kan finde manualen og lære at bruge alle funktioner i den avancerede Oakley Airwave goggle. Oakley Airwave er den mest avancerede goggle nogensinde fra Oakley. Med indbygget display, kan du se alt fra fart til antal højdemetre du har kørt. Samtidig kan du styre din musik og endda dit GoPro. For dig, som vi have det bedste af det bedste.

Kender du ikke Oakley Airwave? Så kan du læse alt om Oakley Airwave her.

OAKLEY AIRWAVE MANUAL

Med disse to manualer, kan du hurtigt komme igang med din nye Oakley Airwave goggle. Manualen giver dig en komplet guide at styre alle funktioner i den avancerede Airwave goggle.

airwave-1-5-manual-english

airwave-manual-english

Den nye goggle er fuldstændigt revolutionerende med dens heads-up display. Displayet gør at du kan se al din performance statistik, styre musik, styre dit GoPro og meget mere. Dette er udover de mange features, som du almindeligvis får i Oakley goggles. Airwave kommer også med Switchlock teknologien, som lader dig skifte linse i håndevending. Derudover får du den bedst mulige komfort med tre-lags ansigtsskum, så du kan bære skibrillerne hele dagen uden problemer. Samtidigt passer Oakley Airwave med de fleste førende skihjelme.

59-450-airwave_hyperdrive_print

Det lyder måske altsammen lidt for rosenrødt og helt perfekt, men det er simpelthen for brillen er så fed og revolutionerende. Vi er helt oppe at køre over endelig at have den i shoppen.